Gisteren waren we uit eten met een groot gedeelte van mijn familie en heb ik heel gezellig gekke tekeningen gemaakt met mijn nichtjes. Het deed me denken aan vroeger, toen ik zelf nog klein was en we altijd gingen eten bij een Italiaans restaurant en heeeeel lang moesten wachten. We namen dan ook altijd stiften en speelkaarten mee om onszelf te vermaken. Tegenwoordig heb je natuurlijk iPhones, iPads en Nintendo 3DS-en om het wachten voor de kinderen wat te verzachten, maar alhoewel ik er niets op tegen heb dat mijn kinderen met deze apparaten spelen, laat ik ze bij restaurantbezoekjes meestal thuis. Samen spelletjes doen is veel gezelliger!
Hier de leukste spelletjes om in het restaurant te spelen vanaf ongeveer 3 jaar. Je hebt niet veel nodig, eigenlijk alleen pen en papier, maar zelfs al ben je dat vergeten, dan kun je vast wel een pen lenen en de achterkant van de placemat of een bierviltje gebruiken of één van de andere spelletjes kiezen. Bij de meeste spellen zul je aan de titel wel genoeg hebben, maar voor de volledigheid heb ik er ook nog de uitleg bijgeschreven. Veel plezier!

Via deze link kun je de printable downloaden als PDF: Restaurantspelletjes

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter