Dit recept heb ik van mijn schoonmoeder en het is gewoon een heerlijke en makkelijke salade!

Je hebt nodig
– zakje veldsla
– 1 rijpe avocado
– handje pijnboompitten

Voor de dressing
– 4 eetlepels halvanaise (of mayonaise)
– 1 eetlepel mosterd
– 1 eetlepel honing
– 2 theelepels citroensap

Zo maak je het

Rooster de pijnboompitten en snij de avocado in stukjes. (Ik snij de avocado altijd doormidden, verwijder de pit en snij hem dan horizontaal en verticaal in. Vervolgens kun je met een theelepel heel makkelijk de stukjes eruit schrapen.) Doe deze ingrediënten samen met de sla in een kom. De dressing maak je door de halvanaise, mosterd, honing en het citroensap goed te mengen in een kom.

Je kunt natuurlijk ook kant-en-klare honing mosterddressing gebruiken. Vlak voor het serveren doe je de dressing bij de sla.
Enjoy!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: