Vandaag is het 29 juni, Nationale Modderdag. Dat is het ieder jaar op 29 juni. Kinderopvang, basisscholen en natuurcentra kunnen zich aanmelden en deelnemen aan deze dag. Maar je kunt thuis natuurlijk ook lekker meedoen.

Kinderen houden van modder en buiten spelen is belangrijk. Vaak mogen ze niet met modder spelen omdat ze er zo vies van worden, maar vandaag mag het wel. Het is toch heerlijk weer, dus doe ze zwemkleding of oud ondergoed aan, smeer ze in en laat ze lekker kliederen. Met water en zand/aarde. Het is leerzaam en leuk! Wil je meer weten over de modderdag kijk dan op www.modderdag.nl

Er is voor ieder kind wel een leuke activiteit met modder te doen. Denk bijvoorbeeld aan een modderbadje voor baby’s (blijf hier wel bij!), een heksensoep maken voor peuters en kleuters, een modderkeuken of een moddertaart, je kunt zelfs verven met modder (ook op jezelf..). Veel plezier!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: