Een paar weken geleden kocht ik een nieuwe telefoon, met Deezer abonnement. Dat was eerlijk gezegd de eerste keer dat ik van deze dienst hoorde (misschien iets met onder welke steen.. maar dat terzijde ;). Vlak daarna werd ik uitgenodigd voor de persmiddag van Disney voor de lancering van een Disney-app binnen Deezer. Het leek mij erg leuk om hier bij te zijn, maar ik dacht dat het niet echt iets voor mijn jongens zou zijn. Mijn nichtje en petekindje Steffi en haar zusje Daisy daarentegen zijn grote Disneyfans en zingen ook graag de liedjes. Elke verjaardag worden er opvoeringen van de liedjes uit Frozen gedaan 😉 Dus ik vroeg mijn zus om te gaan en een gastblog te schrijven. Dat wilde ze graag! Afgelopen woensdag was het zover en hieronder kun je haar verslag van de middag lezen.

Ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Alice van Scharenburg, 35 jaar. Ik ben moeder van 3 kinderen. Julius van 8 jaar, Steffi van 7 jaar en Daisy, mijn jongste is 5 jaar. Daarnaast werk ik op kantoor. Het is druk en licht chaotisch, met 3 kinderen. Maar ik zou ze geen dag willen missen.

Zoals gezegd zijn de meisjes fan van Frozen. Op de een of andere manier weet Disney steeds een kijkcijferhit te produceren. Hiervoor was het namelijk Rapunzel, die ook een tijdlang dagelijks bekeken werd. Julius heeft jaren naar Cars gekeken en ook Planes en Toy Story werden regelmatig gekeken. Dus een uitnodiging om naar het kantoor van Disney te mogen komen, dat wilde ik wel!

Woensdagmiddag, snel even een boterhammetje eten en dan omkleden! Als een echte Anna en Elsa gingen we op pad.

De middag startte met een knutselactiviteit voor de kinderen. Er lagen allerlei kleurplaten, viltstiften, scharen, en prints klaar. Daarnaast was er wat lekkers te eten en te drinken.

Toen de kinderen lekker bezig waren, werd ik meegenomen naar de bioscoop. Ja, je leest het goed; de bioscoop. Disney heeft een bioscoopzaal in hun bedrijfspand. GEWELDIG! Daar werd de presentatie gehouden van de nieuwe Disney-app binnen Deezer. Deezer is een muziek streaming service. Je kunt hier gratis gebruik van maken of kiezen voor een abonnement. Met een abonnement heb je het voordeel om muziek offline toegankelijk te maken en krijg je geen reclame tussendoor. De link met Disney? Disney heeft er hard aan gewerkt om in samenwerking met Deezer alle Disneymuziek beschikbaar te maken. En dit is gelukt! Denk breed: Disney, Disney Pixar, Disney Channel, Disney nature en zelfs Disney Junior.

Er werd een korte uitleg gegeven over het gebruik van de app. Dat je de muziek offline kan beluisteren bijvoorbeeld. Of dat je de mogelijkheid hebt om de tekst in beeld te laten verschijnen, zodat je goed mee kunt zingen. Na de uitleg kwamen de kinderen erbij. Zij hadden allemaal twee bordjes gemaakt, een van Elsa en een van Miles. Daarmee speelden we een muziekquiz. Bij ieder muziekfragment moest je aangeven van welke film de muziek was. Dus bordjes omhoog: Elsa of Miles!

Het was heel erg leuk om te zien hoe goed de kinderen alles wisten. Het duurde echt lang voordat de eerste kinderen afvielen. Uiteindelijk bleef er 1 over, die natuurlijk in de prijzen viel!

Daarna werd de korte Frozen film Frozen Fever gedraaid. Daisy zat zo geboeid te kijken, het was erg schattig om te zien. Aansluitend werd Frozen Sing-a-long opgezet. Ook dit was een succes!

Na afloop kregen alle kinderen een goody bag met Disney spulletjes. Deze werd enthousiast ontvangen. Zo ging ik ineens met 2 stoere meiden naar huis in plaats met de prinsessen waar ik mee gekomen was 😉


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: