Twee weken geleden hadden Kate, mijn moeder en ik een fotoshoot bij Cineair Studios voor Smartmama Chewelry. Dat was een hele leuk ervaring. Kate heeft het geweldig gedaan en er zijn mooie foto’s gemaakt.

Chewelry
Chewelry is een sieradenmerk speciaal voor mama’s. De kettingen en armbanden zijn namelijk niet alleen geschikt om mee te spelen en op te bijten, ze zijn er speciaal voor gemaakt. Veilig (gemaakt van siliconen en vrij van schadelijke stoffen) en stevig, plus mooi design zodat je als moeder toch nog kettingen en armbanden kunt dragen. Het materiaal werkt ook verzachtend voor doorkomende tandjes. Daarnaast hebben ze ook hippe speenkoorden in vrolijke kleuren. Ook makkelijk: de sieraden zijn te reinigen in de vaatwasser.

Foto door Cineair Studios

De fotoshoot
Na aankomst in de studio in Amstelveen mochten we gelijk een ketting proberen en dat viel direct in de smaak bij Kate!

Na een kopje koffie en verdere kennismaking was het tijd voor haar en make-up!

Kate kreeg nog een slokje drinken en ging daarna lekker spelen met de andere kindjes op de set.

Toen was het tijd voor de fotoshoot! Ik voelde me een echt fotomodel haha 😉

Kate vond het heel leuk en interessant en was de hele tijd haar vrolijke zelf. Hier nog een paar foto’s:

Foto door Cineair Studios


Foto door Cineair Studios

Chewelry bijtketting baby
Foto door Cineair Studios

Op de site van Smartmama Chewelry kun je nog meer foto’s bekijken.

Na afloop mocht ik een ketting van Chewelry uitkiezen en ik heb hem sindsdien al vaak gedragen. Kate speelt er regelmatig mee en zelfs Mack heeft er een paar keer in gebeten. De ketting bevalt mij dus goed en het leek me daarom leuk om er één weg te mogen geven. Ik trok de stoute schoenen aan en vroeg Smartmama of ze hieraan mee wilde werken en ze zei ja!

{Afgelopen} Winactie 
Dus mijn eerste winactie! Hoe doe je mee?
1. Laat een reactie achter onder deze post, zodat ik weet dat je meedoet. *Update**Ik hoor van verschillende mensen dat ze problemen hebben met het achterlaten van een reactie op deze blog. Daarom kun je ook meedoen door op het bericht over Chewelry op mijn Facebook pagina te reageren.*
2. Like Smartmama op Facebook.

Ik zou het ook leuk vinden als je mijn pagina MizFlurry op Facebook wilt liken, maar dit hoeft niet om kans te maken op de ketting.

De actie loopt tot en met 13 juli 2015, op 14 juli ga ik loten en maak ik de winnaar hier bekend. De winnaar wordt ook per mail op de hoogte gebracht.

Succes!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: