Vorige week kregen we een pakketje binnen van Vtech. We mochten namelijk iets testen voor ze. De jongens namen hun taak heel serieus en Kate kon natuurlijk ook niet achter blijven en heeft zelfs ook getest. Kijk je mee?


Switch & Go Dino’s – Bertus Stegosaurus & Stoere Stan

Het product dat we mochten testen was een Switch & Go Dino, namelijke Bertus Stegosaurus & Stoere Stan. Dit is een dinosaurus die kan transformeren naar een auto. Bij Bertus zit ook Stoere Stan; een poppetje dat op de dino (of in de auto) kan zitten. Bertus maakt allemaal stoere geluiden passend bij de vorm waar hij in verkeerd. Hij vertelt ook leuke dino-weetjes. Zodra je een rider, in dit geval dus Stan, in de bestuurdersstoel zet, gaat hij hiermee praten. Zoals we gewend zijn van Vtech zit er een sensor in die de verschillende riders herkend en afhankelijk hiervan zegt de dino andere dingen (denk aan de Toet Toet auto’s of Zoef Zoef dieren). In het speelgoed zitten ook nog lampjes die de geluidseffecten extra cool maken.

Mack de tester

Mack vond het heel leuk om te mogen testen. Hij zag het pakketje staan en vroeg wat er in zat. Ik vertelde hem dat het nieuw speelgoed was en dat we het mochten uitproberen. Op YouTube kijken mijn kinderen regelmatig unboxing en review filmpjes van speelgoed, dus dat leek hem wel wat. Hij wilde alles zelf doen. Toch moest ik hem af en toe helpen, bijvoorbeeld bij het doorknippen van de tiewraps waar het speelgoed mee vast zat in de doos.

Eenmaal uit de doos begon hij natuurlijk gelijk te spelen. Hij had al snel door hoe hij de dino kon transformeren naar een auto. Het viel mij op dat dat heel makkelijk ging. Een paar jaar geleden hadden we wat Transformers in huis en die kon Ewan niet zelf naar auto verbouwen.

Dit vond Ewan er van

Ewan zat er bij aan tafel en hoewel hij geen dino- of auto-fan is, wilde hij ook graag testen en hij kon bijna niet wachten tot zijn broertje klaar was. Toen hij er eindelijk mee mocht moest hij steeds lachen om de geluiden en zinnetjes die Bertus maakte. Hij noemde hem een rij-o-saurus en het viel hem op dat hij zoveel dingen wist. Wat hij ook erg cool vond was dat ze volgens hem samen een robot maakten (als je Stan dus in Bertus zet).

Kate

Nadat Kate haar broers er mee had zien spelen, wilde ze er natuurlijk ook mee. Het product is eigenlijk voor kinderen tussen de drie en negen jaar, maar ondanks dat ze nog geen twee jaar is, kon ze er toch best goed mee.  Ze vond vooral Stan en z’n staf interessant.

En dit vond ik ervan

Ten eerste vond ik het super leuk dat we iets voor Vtech mochten testen. We hebben in de loop der jaren aardig wat Vtech-speelgoed verzameld en ik heb in garage nog mijn PC Pal van vroeger staan, dus we waren al fan ;). Wat ik fijn vond aan Bertus Stegosaurus is dat hij makkelijk te transformeren is. Uit ervaring weet ik dat als dit niet makkelijk gaat, dit tot veel frustratie kan leiden. Het is leuk dat Stan, z’n harnas en z’n staf er los bijzitten, dit zorgt mijn inziens voor extra speelmogelijkheden.

 

Dan is er nog het geluid dat dit speelgoed maakt. Toen Ewan klein was, had ik daar helemaal geen last van, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik me daar tegenwoordig wat meer aan irriteer. Zolang ze er mee spelen vind ik het niet zo erg, maar zo’n speeltje dat maar door blijft gaan als er niemand aan zit, vind ik behoorlijk vervelend. Gelukkig gebeurt dat bij deze dino niet zo snel. Onderop zit sowieso een uit-knop, maar als er niet mee gespeeld wordt, geeft Bertus vrij snel aan dat hij moe is en gaat hij uit. Hij wordt ook niet geactiveerd door bijvoorbeeld beweging van de wielen, maar je moet echt op een knopje drukken of een rider er in zetten om het geluid aan te zetten.

Ben je ook zo enthousiast? Bestel dan de Switch & Go Dino bij bol.com.

Wil jij kans maken op coole VTech prijzen, zelf de nieuwste producten testen of geïnspireerd worden? Volg instagram.com/vtechspeelgoed!


Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je het product koopt via één van deze links dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin’