28 juni 2016

Nog een cadeau-idee voor de juf (pin getest)
Deze pin is getest door Alice

De pin

Mijn dochtertjes hadden juffendag op school. Dat houdt in dat de juffen (of meesters) hun verjaardag vieren en er die dag leuke dingen gedaan worden. Omdat het aan het eind van het schooljaar wordt gevierd, heb ik gekozen voor een end of year teacher gift. Op Pinterest staan natuurlijk veel ideeën.
Deze tas sprak mij het meest aan.


Ik verwachtte dat het lastig zou zijn om geschikte spulletjes te vinden. De tas op de foto is erg goed gelukt, alles past bij elkaar! Daarnaast had ik mezelf als doel gesteld om het low-budget te houden. Vandaar dat ik uiteindelijk wat van de originele pin ben afgeweken.

On the go


Allereerst heb ik bedacht naar welke winkels ik toe wilde gaan. Bij ons in de buurt is een Big Bazaar. Daar hebben ze vaak leuke spulletjes voor weinig. Hier ben ik geslaagd voor zowel de drinkbekers, wat in dit geval drinkflesjes zijn geworden en leuke vilten mandjes.De basis had ik! Nu op zoek naar de rest van de spulletjes. De volgende stop was de Action. Normaal hebben ze hier altijd erg veel leuke spullen, die niet teveel kosten. Dit keer kon ik er helaas niet slagen. Door naar de volgende budget-store dan maar ;)De handdoeken heb ik bij de Wibra gevonden. Ze hadden ook diverse Hamam doeken. Persoonlijk vind ik die erg prettig en hadden ze ook goed bij dit cadeau gepast, maar ze waren iets boven het budget.Omdat ik mezelf een budget gesteld heb, ben ik iets afgeweken van de foto. Daarnaast leek een schrift met een pen me voor een juf ook een erg leuk cadeau. Vandaar dat ik hiervoor heb gekozen.Eenmaal thuis was het tijd om alle spulletjes te verzamelen en in de manden te doen.Als laatste natuurlijk de kaartjes waarop de juf bedankt wordt voor haar harde werken van het afgelopen jaar. Deze kun je downloaden via de originele post: Fun in the Sun End of Year Teacher Gift.Go go of no no?


Het resultaat is goed. Het is natuurlijk erg lastig om een Amerikaanse pin na te willen doen, de spullen zijn altijd anders als je het in Nederland wilt kopen. Toch is het resultaat goed gelukt, de spullen passen goed bij elkaar. Ik ben er zeer tevreden over en ik hoop de juffen ook!

Tips


- Bedenk van tevoren wat je uit wilt geven.

- Begin op tijd. Ik ben uiteindelijk in 4 winkels geweest om alle spulletjes bij elkaar te vinden. Soms slaag je in 1 winkel, maar de kans is groot dat je toch naar meerdere winkels moet.Heb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

NB Dit bericht was eerst gepubliceerd op https://pinnersonthegogo.wordpress.com/ (op 13 juni 2015). Als je wilt weten waarom ik het hier opnieuw plaats, lees dan even dit bericht.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten