Zoek je een cadeau voor de meester aan het einde van het schooljaar of wil je een bedankje voor de meester zelf maken? Met dit idee kun je beiden doen. Je bent ook nog eens snel klaar. Dit cadeautje is ook heel geschikt voor meester en juffendag of voor de verjaardag van de meester.
cadeau meester einde schooljaar fb

Origineel cadeau leerkracht

Op deze blog kun je al flink wat cadeau-ideeën voor de juf vinden, maar wat minder voor de meester. Aan de ene kant natuurlijk logisch, want er zijn veel meer juffen dan meesters op de meeste basisscholen. Maar Ewan heeft dit jaar weer een meester (zijn derde al en volgend jaar krijgt hij er weer één!) en daar moet natuurlijk ook een leuk cadeautje voor komen.

Eerder gaf ik een meester wat potjes drop met de tekst “het zit d’rop”, maar dit jaar ging ik zelf aan de slag om een cadeau te bedenken met een leuke printable. Zoek je ook nog iets voor de juffen? Neem dan eens een kijkje bij één van de volgende berichten: traktatie afscheid kinderdagverblijf of peuterspeelzaal of snel budget cadeau voor de juf.


bloemenzaadjeslabel previewBen je al een beetje laat met een cadeau kopen voor de juf of meester? Maar heb je nog wel tijd om naar de supermarkt te gaan? Met een van deze handige printables maak je er in een handomdraai toch een uniek cadeautje van: 7 unieke einde schooljaar cadeaus uit de supermarkt


Printables meester

Ook heb ik nog twee andere cadeau-ideeën met een printable die ook voor een meester kunnen: einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester – gratis Merci printable en  last minute loedermoeder-cadeau voor de juf of meester.

Bewaar op Pinterest:

cadeau meester zelf maken - Pinterest afbeelding

Bedankje meester zelf maken

Maar goed, nu snel verder naar het cadeau voor dit jaar. Wij zijn gegaan voor een koeltasje met daarin een zes blikjes bier. Wel alcoholvrij, want Ewan wil per se geen alcohol aan zijn docenten geven, want alcohol is eigenlijk niet zo goed voor mensen, mama. Genoteerd. Ik besloot voor een tussenoplossing te gaan en kocht zes blikjes Radler met nul procent alcohol.

cadeau meester verjaardag blikjes bier

Ook kocht ik een klein koeltasje bij de Action en daarin passen precies zes blikjes. Het cadeau maken is dus heel makkelijk als je deze twee dingen in huis hebt. Haal de blikjes uit de verpakking en stop ze in het tasje.
Ik weet niet of de Action deze koeltasjes nog verkoopt, maar bij bol.com hebben ze ze ook: koeltasje blikjes*.

cadeau_meester_en_juffendag_koeltasje

Wat je verder nog nodig hebt:

 

– Een printer (deze heeft WiFi, lekker makkelijk vanaf je telefoon printen)
– Een schaar
– 6 blikjes (alcoholvrij) bier of ander drinken.
*NB de bovenstaande productlinks zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra’s.

bloemenzaadjeslabel previewOok een leuk en persoonlijk cadeau voor de juf of meester:  een aanpasbare label voor Vergeet-me-nietjes bloemenzaadjes. Een creatieve en hartverwarmende manier jullie dankbaarheid te laten zien. Ontdek het hier!


Printable cadeau meester einde schooljaar

 

Je hoeft verder alleen nog de printable met de tekst “Voor de coolste meester” uit te printen en te knippen.  Vervolgens plak je deze aan de binnenkant van het tasje met bijvoorbeeld dubbelzijdig tape. De printable kun je downloaden via deze link: printable cadeau meester einde schooljaar.

printable cadeau meester einde schooljaar

Het eindresultaat ziet er dan zo uit:

bedankje meester zelf maken

Veel plezier ermee en alvast een fijne vakantie!

Meer einde schooljaar bedankjes

Pinterest afbeelding bedankjes einde schooljaar

  1. Wijnfles etiket | Hou je wel van een geintje en de juf of meester van je kind ook? Geef dan een fles wijn met dit aangepaste label!
  2. Merci printable | Op zoek naar een einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester? Een doos Merci met deze ingevulde printable is een leuk cadeau voor de leerkracht. Makkelijk, maar toch persoonlijk. Ook leuk als cadeau meester en juffendag, bij een afscheid kind naar andere school en afscheid kinderdagverblijf leidsters.
  3. Verwensorbet | Op zoek naar een snel en leuk budget cadeautje voor de juf aan het einde van het schooljaar? Breng even een bezoekje aan de Action en voor nog geen twee euro maak je deze verwensorbet.
  4. 7 Cadeau-ideeën uit de supermarkt | Ontdek 7 originele en betaalbare einde schooljaar cadeau-ideeën voor leerkrachten, rechtstreeks uit de supermarkt. Met leuke labels!
  5. Cool bedankje voor de meester | Op zoek naar een cadeau voor de meester aan het einde van het schooljaar? Geef een koeltasje met 6 blikjes en de tekst: voor de coolste meester.
  6. Vakantie in een tas | Een leuk cadeau voor meesters- en juffendag is een zelf samengesteld vakantiepakket. Laat je inspireren door dit voorbeeld: vakantie in een tas!
  7. Persoonlijke bloempot knutselen | Dit leuke (afscheids)cadeau voor de juf kun je zelf maken. Leuk voor kinderen om te geven aan het einde van het schooljaar als bedankje.
  8. Krijtjesbakje | Origineel cadeau-idee voor de juf of meester; een bakje van krijtjes. Vullen met iets leuks of lekkers. Alles wat je hier voor nodig hebt kun je bij de Action kopen.
  9. Persoonlijk label Vergeet-me-nietjes | Creëer een persoonlijk en uniek geschenk met dit aanpasbare label voor Vergeet-Me-Nietjes zaadzakjes. Ideaal voor ouders die de leerkracht van hun kind op een originele manier willen bedanken aan het einde van het schooljaar of op meesters-en juffendag. Directe download en aanpasbaar in Canva.
  10. Traktatie afscheid kinderopvang | Download gratis twee printables voor het afscheid bij het kinderdagverblijf, creche of de peuterspeelzaal. Voor een gezonde en makkelijke traktatie voor de peuters en juf of leidsters.

Bewaar op Pinterest:
cadeau meester einde schooljaar pinterest


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter