20 oktober 2018

Traktatie afscheid kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Op zoek naar een snelle en makkelijke traktatie voor het afscheid bij het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal? En een gezonde traktatie? Dan heb ik hier een leuk idee voor je: twee maal een printable met een bedankt tekst voor het uitdelen bij een afscheid op de kinderopvang. Ben je direct klaar voor de peuters en leidsters.

traktatie afscheid kinderopvang gratis download


Het idee voor deze blogpost staat al drie jaar op mijn to do-list. Toen ik van de week oude foto's bekeek en Mack z'n afscheid bij de peuterspeelzaal zag, dacht ik: nu moet het er echt van komen. Dus ik ging aan de slag, met een totaal fictieve traktatie voor peuters en afscheidscadeau voor de juffen, want mijn oude bestanden kon ik nergens meer vinden..

Makkelijke en gezonde traktatie peuters afscheid kinderopvang

Dit is een leuke en makkelijke traktatie voor peuters die je kunt gebruiken bij het afscheid van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of crèche. Het is een doosje rozijntjes, dus het valt ook nog eens binnen het gezonde traktatiebeleid. Met een stukje breed knutselvilt (te koop bij de Zeeman of Wibra), het doosje rozijntjes, wat knutsellijm en de uitgeknipte printable, maak je hem zo. Het is dan net een horloge met daarop de tekst: "Tijd om te gaan" en "Bedankt voor het spelen!" 

peuter traktatie afscheid met de tekst Tijd om te gaan Bedankt voor het spelen

Afscheidscadeau juf / leidsters

Bij het afscheid kun je de juffen en leidsters natuurlijk niet overslaan. Na een drukke dag met al die koters zijn ze vast wel toe aan een lekker kopje soep ;-) Een woordgrapje erbij en eventueel een foto of tekening en je bent klaar: 

afscheidscadeau juf kinderopvang cup a soup zakje met tekst

Dit is trouwens ook een goed cadeau als je pas de avond van tevoren bedenkt dat je ook nog wat voor de juf moest kopen en je nog wel een zakje soep in huis hebt liggen ;-P Voor de onderstaande versie hoef je alleen maar te printen, knippen en plakken.

afscheid creche leidsters met de tekst Lieve juf bedankt dat je het niet in de soep liet lopen

Heb je nog wat leuke pasfoto's liggen of heeft je kind wel zin om wat te tekenen, dan kun je de andere printable gebruiken, waar nog wat ruimte is voor persoonlijke inbreng. Wel zo leuk en gezellig :)

afscheid peuterspeelzaal juffen met de tekst Lieve juf bedankt dat je het niet in de soep liet lopen


Gratis download

Hieronder kun je de printables voor een kinderopvang (psz of kdv) traktatie downloaden:

Printable afscheid juf met ruimte voor foto
Printable afscheid juf soep
Printable traktatie peuters afscheid

Veel plezier ermee!


Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!
afscheid_traktatie_psz_kinderdagverblijf


Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven (en krijg toegang tot de freebies pagina met extra gratis printables):
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief
Geen opmerkingen:

Een reactie posten