28 juni 2017

Snel budget cadeau voor de juf

Dit schooljaar hebben mijn kinderen samen maar liefst negen juffen waar we volgende week voor kortere of langere tijd afscheid van nemen. In één van de klassen wordt gezamenlijk iets geregeld, maar ik vind het toch leuk om mijn kind ook zelf nog iets te laten geven. Gewoon een kleinigheidje als extra waardering. Nu heb ik voor dit jaar ook nog een ander cadeau-idee, maar voor een gedeelte van de juffen ga ik weer een verwensorbet maken; een snel budget cadeau voor de juf. Twee jaar geleden maakte ik ook al een verwensorbet en dat was een groot succes. Voordat ik deze post opnieuw wilde delen aan het eind van dit schooljaar, vroeg ik me af of alles nog wel te koop was bij de Action. Een snel bezoekje aan deze winkel leerde mij dat het assortiment (uiteraard) in de afgelopen twee jaar wat veranderd is, maar de sorbet is nog steeds te maken.

Dit heb je nodig voor het snelle budget cadeau voor de juf

Voor de sorbet heb je het volgende nodig:

- Een plastic wijnglas
- Een gezichtsmasker
- Een wegwerpscheermesje
- Een scrubhandschoen of badpuff

NB Ik vind de sorbets het leukst worden met een badpuff, maar die hadden ze helaas niet meer bij de Action waar ik was. De scrubhandschoenen wel. Wil je alles bij de Action kopen, kun je voor deze optie gaan. Ik ben nog even doorgefietst naar de Wibra en daar hadden ze de badpuffs wel.

Verwensorbet maken

De sorbet maken is echt heel makkelijk: het masker oprollen en onderin het glas stoppen, scheermesje erbij steken als rietje en daaroverheen de scrubhandschoen of badpuff.De kosten

Dit keer was ik nog goedkoper uit dan twee jaar geleden! Het wijnglas kostte € 0,49, de gezichtsmaskers  € 0,89, de scrubhandschoen € 0,44 en de scheermesjes nog steeds € 0,59 per tien, dus € 0,06 per stuk. De badpuffs waren € 0,89 per twee. Voor € 1,89 per cadeau ben je dus klaar!

De tips die ik vorige keer ook al gaf, blijven natuurlijk van toepassing: je kunt het cadeautje nog even inpakken met cellofaan en bijvoorbeeld een tekenening of zelfgeschreven bedankt-kaartje van je kind erbij doen. En als je wat meer budget hebt, kun je nog wat kleine cadeautjes onderin stoppen.

Wat geven jullie dit jaar aan de juf of meester?Meer DIY's

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten