Dit schooljaar hebben mijn kinderen samen maar liefst negen juffen waar we volgende week voor kortere of langere tijd afscheid van nemen. In één van de klassen wordt gezamenlijk iets geregeld, maar ik vind het toch leuk om mijn kind ook zelf nog iets te laten geven. Gewoon een kleinigheidje als extra waardering. Nu heb ik voor dit jaar ook nog een ander cadeau-idee, maar voor een gedeelte van de juffen ga ik weer een verwensorbet maken; een snel budget cadeau voor de juf.

Twee jaar geleden maakte ik ook al een verwensorbet en dat was een groot succes. Voordat ik deze post opnieuw wilde delen aan het eind van dit schooljaar, vroeg ik me af of alles nog wel te koop was bij de Action. Een snel bezoekje aan deze winkel leerde mij dat het assortiment (uiteraard) in de afgelopen twee jaar wat veranderd is, maar de sorbet is nog steeds te maken.

Cadeau verjaardag juf of juffendag

Dit cadeau is natuurlijk niet alleen geschikt voor het einde van het schooljaar, maar ook leuk om bijvoorbeeld te geven aan de juf tijdens een juffendag of als cadeau voor haar verjaardag.

 


Gerelateerde berichten

Cadeau juf meester
Einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester – gratis Merci printable
Afscheid traktatie creche


Dit heb je nodig voor het snelle budget cadeau voor de juf

Voor de sorbet heb je het volgende nodig:

– Een plastic wijnglas
– Een gezichtsmasker*
– Een wegwerpscheermesje
– Een scrubhandschoen of badpuff*

*de links uit bovenstaand lijstje zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra’s.

NB Ik vind de sorbets het leukst worden met een badpuff, maar die hadden ze helaas niet meer bij de Action waar ik was. De scrubhandschoenen wel. Wil je alles bij de Action kopen, kun je voor deze optie gaan. Ik ben nog even doorgefietst naar de Wibra en daar hadden ze de badpuffs wel.

 

Cadeau juf knutselen – verwensorbet maken

De sorbet maken is echt heel makkelijk: het masker oprollen en onderin het glas stoppen, scheermesje erbij steken als rietje en daaroverheen de scrubhandschoen of badpuff.

De kosten

Dit keer was ik nog goedkoper uit dan twee jaar geleden! Het wijnglas kostte € 0,49, de gezichtsmaskers  € 0,89, de scrubhandschoen € 0,44 en de scheermesjes nog steeds € 0,59 per tien, dus € 0,06 per stuk. De badpuffs waren € 0,89 per twee. Voor € 1,89 per cadeau ben je dus klaar!
De tips die ik vorige keer ook al gaf, blijven natuurlijk van toepassing: je kunt het cadeautje nog even inpakken met cellofaan en bijvoorbeeld een tekening of zelfgeschreven bedankt-kaartje van je kind erbij doen. En als je wat meer budget hebt, kun je nog wat kleine cadeautjes onderin stoppen.
Wat geven jullie dit jaar aan de juf of meester?

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics


SpeelgoedSpeelgoed