Zoek je nog snel een budgetcadeau voor de juf? En heb je een Action in de buurt? Dan heb ik hier de oplossing voor je; een beautysorbet voor iets meer dan 2 euro.

Mijn middelste zoon moest van de week al afscheid nemen van een juf. Ik zocht op Pinterest naar leuke cadeau-ideeën en ik kwam deze verwensorbets tegen.

 

De pin

Dat zag er leuk uit en ik verwachtte dat ik alle benodigdheden wel bij de Action zou kunnen kopen. Mijn zoons hebben samen aardig wat juffen dit jaar, dus ik hoopte het ook een beetje goedkoop te kunnen houden. Ik moest op zoek naar een hoog glas, badzout of scrub, een loofa en scheermesjes.

 

On the go

De glazen die ik in eerste instantie vond, waren niet groot genoeg, dus ik begon een beetje te twijfelen aan het slagen van deze missie. Ook kon ik niet echt geschikt badzout of scrub vinden, maar ik zag wel lekkere gezichtsmaskers van Montagne Jeunesse. Die waren wel een goede vervanging vond ik. Loofas hadden ze ook in allemaal leuke kleuren, dus dat was ook geen probleem. Voor de scheermesjes heb ik zo’n zakje met goedkope mesjes gekozen; daarvan leek de achterkant het meeste op een rietje. Alleen paste alles niet goed in de glazen die ik gezien had. Toen ik nog een rondje door de winkel liep, kwam ik echter deze plastic wijnglazen tegen die perfect waren voor dit cadeau.

preview zelfzorgkaartjes moedersNeem de tijd voor jezelf als moeder en creëer een evenwichtige zelfzorgroutine met deze Zelfzorgkaartjes voor Moeders. Ontdek 80 activiteiten die je ondersteunen bij het vinden van meer balans en geluk. Start je zelfzorgreis vandaag nog.


Dit heb ik gebruikt voor drie setjes:

De bekers waren €0,65 per stuk, de gezichtsmaskers €0,89, de badpuffs €0,46 en de scheermesjes €0,59 per 10.
Het in elkaar zetten was simpel; je rolt het gezichtsmasker op en stop het in het glas, steekt het scheermesje er op z’n kop in en propt de badpuff er voorzichtig in.

En klaar ben je! Een zomers cadeau voor €2,06!


bloemenzaadjeslabel previewOok een leuk en persoonlijk cadeau voor de juf of meester:  een aanpasbare label voor Vergeet-me-nietjes bloemenzaadjes. Een creatieve en hartverwarmende manier jullie dankbaarheid te laten zien. Ontdek het hier!


Go go of no no?

Deze pin was goed na te maken en ik heb het de prijs goed laag kunnen houden. Zeker een go go dus;) Je moet alleen even tijd hebben om naar de Action te gaan en oppassen dat je daar niet te veel andere dingen koopt, anders is je voordeel weer weg 😉

 

Tips

– Pak het cadeau in met doorzichtig cellofaan.
– Heb je minder juffen en/of meer budget, dan kun je het glas nog vullen met bijvoorbeeld een lippenbalsem en nagellak.

Heb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

NB Dit bericht was eerst gepubliceerd op https://pinnersonthegogo.wordpress.com/ (op 2 juli 2015). Als je wilt weten waarom ik het hier opnieuw plaats, lees dan even dit bericht.

 

Volg mij op FacebookInstagramPinterestYouTube en/of Bloglovin’