Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk hebben jullie een fijne jaarwisseling gehad. Bij ons was het erg gezellig met familie, gourmetten en wat spelletjes. In deze post wil ik een top 10 uit 2015 met jullie delen, maar niet die met mijn meest populaire blogberichten (die kunnen jullie vinden in de rechterbalk, of helemaal onderaan voor de de mobiele lezers). Ook deel ik nog een knutselwerkje (misschien leuk om alvast te pinnen voor volgend jaar?) en heb ik nog een paar huishoudelijke mededelingen.

Top 10

Ok de top 10 dus. Het leek mij wel leuk om de tien blogs/sites (en dan niet social media) waarvan ik de meeste bezoekers kreeg, hier te vermelden. Hier zijn ze:
Met stip op één staat deze site met allerlei gratis haak (en brei- en naai-) patronen.
De persoonlijke mama-, beauty en lifestyleblog van Saskia.
Hier vind je een overzicht van heel veel mamablogs.
Op deze site komen dagelijks artikelen online die te maken hebben met gezin of huishouden.
5 www.mijnlevenalsmama.nl
De blog van Gwen gaat vooral over haar mooie gezin.
Deze Vlaamse mama volg ik al heel lang en zij blogt ook vaak over leuke knutsel- en speelideeën.
7 www.jufjessy.nl
Blog van een juf, met allemaal leerzame activiteiten voor kleuters.
Linda blogt over van alles dat met een leven met jongen kinderen te maken heeft.
9 www.inaflowaroundtheworld.nl
Jess blogt al een paar maanden niet meer, maar haar site is zeker een bezoekje waard voor onder andere lekkere recepten en om over de capriolen die haar zoons uithalen te lezen.
De blog van meisjesmama Josan gaat over moederschap, opvoeding, lifestyle en nog veel meer.

 

Snelle vuurwerkknutsel

Gisterenmorgen deelde ik dit snelle knutselwerkje op mijn social media kanalen. Erg leuk om eens te doen en natuurlijk niet alleen met vuurwerkvormen.

Huishoudelijke mededelingen

Ik hou er eigenlijk niet zo van om aankondigingen te doen voor het komende jaar. Als het er dan niet van komt om ze uit te voeren dan staat het ook zo kippig. Zo was ik van plan om in 2015 iedere dag te bloggen (dat ga ik dit jaar overigens niet proberen, ongeveer drie berichten per week is het plan). Vol goede moed plaatste ik precies een jaar geleden dit bericht en vervolgens bijna drie maanden niets meer. Maar ik ga me toch aan een aantal punten wagen 😉
Vorig jaar in juni begonnen mijn zussen en ik vol goede moed aan een blog genaamd Pinners on the Go Go. Misschien herinner je je mijn blogbericht hierover nog. Het idee was om iedere week een Pinterest-pin te testen, maar dit bleek een beetje te hoog gegrepen voor onze drukke levens, wat resulteerde in het feit dat er sinds september geen blog meer online gekomen is. Maar ik vond het wel erg leuk om de pins uit te testen en mijn bevindingen uit te werken. En mijn zussen ook. Daarom willen we Pinners on the Go Go een onderdeel maken van www.mizflurry.nl om één keer per week verslag uit te brengen van een geteste pin. Omdat we met z’n vieren zijn, hoeven we dan maar één pin per maand te doen en dat lijkt ons beter te behappen. De eerder geteste pins ga ik ook overzetten, dus die zul je ook voorbij zien komen.
Verder ben ik van plan om in het nieuwe jaar een nieuwsbrief op te zetten. Het idee is nu om een tweewekelijkse nieuwsbrief te versturen, met daarin natuurlijk links naar de recentste berichten, maar ook leuke knutseltips en handige links.
Ook wil ik proberen wat meer met YouTube te doen. Ik denk niet dat er echte vlogs komen, maar jullie kunnen wel vintage/rockabilly haar-tutorials en DIY-filmpjes verwachten. Abonneer jezelf alvast als dat je leuk lijkt.
Dan rest mij nog om jullie allemaal een heel fijn 2016 toe te wensen, waarin er hopelijk veel te lachen valt. Take care!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: