Hebben jullie oudjaarsnacht allemaal heelhuids overleefd? Hier was het heel gezellig en druk met familie en negen kinderen:D De eerste keer Oud & Nieuw in ons nieuwe huis. Eerst hebben we gegourmet met schoonfamilie en daarna kwamen mijn ouders en twee zussen met aanhang. We hebben Singstar en Minute-to-win-it gespeeld. Vlak voor twaalf uur zaten we met z’n allen op de bank klaar om af te tellen. We zijn weer een mooie herinnering rijker!

Voor 2015 wens ik jullie vooral een leuk jaar toe, in goede gezondheid. Mijn enige goede voornemen voor dit jaar is meer lachen, geïnspireerd door deze post.

Have fun!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: