9 juli 2018

Last minute loedermoeder-cadeau voor de juf of meester

Hier een hele snelle blogpost van ons cadeautje voor de juffen van de jongens dit jaar. Ben jij ook aan de late kant en moet je nog een cadeau verzinnen én hou je wel van een geintje? (En heeft je kind een leerkracht die dat ook wel kan waarderen ;-P?) Dan heb ik hier een leuke printable voor je.

wijnfles leerkracht cadeau einde schooljaar

Einde schooljaar cadeau-idee voor loedermoeders

Dit idee is natuurlijk gewoon gepikt geïnspireerd door een cadeau-idee dat ik via Pinterest vond. Maar ik kon het nergens in het Nederlands vinden, dus ik heb er zelf een printable van gemaakt. Heb jij nog niets voor de juf of meester? Koop een fles wijn, print dit label, plak het er op en je bent klaar!

WIJNETIKET leerkracht cadeau idee

Printable wijnetiket juf/meester

Het is wel handig om eerst even de maat van het oorspronkelijke etiket op te meten en vervolgens het label uit te knippen. Het wijnetiket voor de juf of meester kun je downloaden via deze link:

Wijnetiket juf/meester einde schooljaar

wijn cadeau juf meester

Is dit toch iets te gewaagd voor jou? Dan is deze Merci-printable of deze verwensorbet voor de juf misschien meer wat voor je.

Fijne vakantie!Bekijk ook mijn andere Cadeau-ideeën.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!
cadeau idee einde schooljaar juf meester wijn

Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven (en krijg toegang tot de freebies pagina met extra gratis printables):
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief
Geen opmerkingen:

Een reactie posten