9 juli 2018

Last minute loedermoeder-cadeau voor de juf of meester

Hier een hele snelle blogpost van ons cadeautje voor de juffen van de jongens dit jaar. Ben jij ook aan de late kant en moet je nog een cadeau verzinnen én hou je wel van een geintje? (En heeft je kind een leerkracht die dat ook wel kan waarderen ;-P?) Dan heb ik hier een leuke printable voor je.

wijnfles leerkracht cadeau einde schooljaar

Cadeau juf einde schooljaar

Natuurlijk probeer ik de juffen en af en toe een meester ieder jaar te verblijden met een cadeautje aan het einde van het schooljaar. Ze hebben het hele jaar hard gewerkt om onze kinderen in het gareel te houden en zijn wel toe aan vakantie en een extraatje. Inmiddels heb ik al een leuke verzameling blog posts met ideeën:

Inspiratie voor cadeau voor leerkracht


Einde schooljaar cadeau-idee voor loedermoeders

Dit idee is natuurlijk gewoon gepikt geïnspireerd door een cadeau-idee dat ik via Pinterest vond. Maar ik kon het nergens in het Nederlands vinden, dus ik heb er zelf een printable van gemaakt. Heb jij nog niets voor de juf of meester? Koop een fles wijn, print dit label, plak het er op en je bent klaar!

WIJNETIKET leerkracht cadeau idee


Gerelateerde berichten

Cadeau juf knutselen

Printable wijnetiket - cadeau juf meester

Knutselen voor juf einde schooljaar

Het is wel handig om eerst even de maat van het oorspronkelijke etiket op te meten en vervolgens het label uit te knippen. Vastplakken kun je gewoon met een lijmstift* doen als het etiket dat al op de fles zit van papier is. Ander kun je waarschijnlijk beter wat plakband gebruiken.

Verder heb je nodig:
- Een printer (deze heeft WiFi*, lekker makkelijk vanaf je telefoon printen)
- Een schaar*
- Een fles wijn

*NB de links uit bovenstaand lijstje zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra's.

Het wijnetiket voor de juf of meester kun je downloaden via deze link:

Wijnetiket cadeau voor juf einde schooljaar (of meester)

wijn cadeau juf meester

Is dit cadeau voor juf toch iets te gewaagd voor jou? Dan is deze Merci-printable of deze verwensorbet voor de juf misschien meer wat voor je.

Fijne vakantie!



Bekijk ook mijn andere Cadeau-ideeën.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Bewaar op Pinterest:
cadeau idee einde schooljaar juf meester wijn

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld














Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint