Hier een hele snelle blogpost van ons cadeautje voor de juffen van de jongens dit jaar. Ben jij ook aan de late kant en moet je nog een cadeau verzinnen én hou je wel van een geintje? (En heeft je kind een leerkracht die dat ook wel kan waarderen ;-P?) Dan heb ik hier een leuke printable voor je.

wijnfles leerkracht cadeau einde schooljaar

Cadeau juf einde schooljaar

Natuurlijk probeer ik de juffen en af en toe een meester ieder jaar te verblijden met een cadeautje aan het einde van het schooljaar. Ze hebben het hele jaar hard gewerkt om onze kinderen in het gareel te houden en zijn wel toe aan vakantie en een extraatje. Inmiddels heb ik al een leuke verzameling blog posts met ideeën:

Inspiratie voor cadeau voor leerkracht


bloemenzaadjeslabel previewOok een leuk en persoonlijk cadeau voor de juf of meester:  een aanpasbare label voor Vergeet-me-nietjes bloemenzaadjes. Een creatieve en hartverwarmende manier jullie dankbaarheid te laten zien. Ontdek het hier!


Einde schooljaar cadeau-idee voor loedermoeders

Dit idee is natuurlijk gewoon gepikt geïnspireerd door een cadeau-idee dat ik via Pinterest vond. Maar ik kon het nergens in het Nederlands vinden, dus ik heb er zelf een printable van gemaakt. Heb jij nog niets voor de juf of meester? Koop een fles wijn, print dit label, plak het er op en je bent klaar!

WIJNETIKET leerkracht cadeau idee


Gerelateerde berichten

Cadeau juf knutselen


Printable wijnetiket – cadeau juf meester

Knutselen voor juf einde schooljaar

Het is wel handig om eerst even de maat van het oorspronkelijke etiket op te meten en vervolgens het label uit te knippen. Vastplakken kun je gewoon met een lijmstift* doen als het etiket dat al op de fles zit van papier is. Ander kun je waarschijnlijk beter wat plakband gebruiken.
Verder heb je nodig:
– Een printer (deze heeft WiFi*, lekker makkelijk vanaf je telefoon printen)
– Een schaar*
– Een fles wijn
*NB de links uit bovenstaand lijstje zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra’s.

Het wijnetiket voor de juf of meester kun je downloaden via deze link:

Wijnetiket cadeau voor juf einde schooljaar (of meester)

wijn cadeau juf meester

Is dit cadeau voor juf toch iets te gewaagd voor jou? Dan is deze Merci-printable of deze verwensorbet voor de juf misschien meer wat voor je.

Fijne vakantie!

 

Bewaar op Pinterest:
cadeau idee einde schooljaar juf meester wijn


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter


 

SpeelgoedSpeelgoed