Hier een hele snelle blogpost van ons cadeautje voor de juffen van de jongens dit jaar. Ben jij ook aan de late kant en moet je nog een cadeau verzinnen én hou je wel van een geintje? (En heeft je kind een leerkracht die dat ook wel kan waarderen ;-P?) Dan heb ik hier een leuke printable voor je.

wijnfles leerkracht cadeau einde schooljaar

Cadeau juf einde schooljaar

Natuurlijk probeer ik de juffen en af en toe een meester ieder jaar te verblijden met een cadeautje aan het einde van het schooljaar. Ze hebben het hele jaar hard gewerkt om onze kinderen in het gareel te houden en zijn wel toe aan vakantie en een extraatje. Inmiddels heb ik al een leuke verzameling blog posts met ideeën:

Inspiratie voor cadeau voor leerkracht


bloemenzaadjeslabel previewOok een leuk en persoonlijk cadeau voor de juf of meester:  een aanpasbare label voor Vergeet-me-nietjes bloemenzaadjes. Een creatieve en hartverwarmende manier jullie dankbaarheid te laten zien. Ontdek het hier!


Bewaar op Pinterest:
Last-minute cadeau voor juf of meester wijnetiket (pinterest-afbeelding)

Einde schooljaar cadeau-idee voor loedermoeders

Dit idee is natuurlijk gewoon gepikt geïnspireerd door een cadeau-idee dat ik via Pinterest vond. Maar ik kon het nergens in het Nederlands vinden, dus ik heb er zelf een printable van gemaakt. Heb jij nog niets voor de juf of meester? Koop een fles wijn, print dit label, plak het er op en je bent klaar!

WIJNETIKET leerkracht cadeau idee


Gerelateerde berichten

7 unieke einde schooljaar cadeaus uit de supermarkt
Cadeau juf knutselen
Cadeau voor de meester
Cadeau juf bloempot


Printable wijnetiket – cadeau juf meester

Knutselen voor juf einde schooljaar

Het is wel handig om eerst even de maat van het oorspronkelijke etiket op te meten en vervolgens het label uit te knippen. Vastplakken kun je gewoon met een lijmstift* doen als het etiket dat al op de fles zit van papier is. Ander kun je waarschijnlijk beter wat plakband gebruiken.
Verder heb je nodig:
– Een printer (deze heeft WiFi*, lekker makkelijk vanaf je telefoon printen)
– Een schaar*
– Een fles wijn
*NB de links uit bovenstaand lijstje zijn affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een kleine commissie krijg. Dit kost jou niets extra’s.

Het wijnetiket voor de juf of meester kun je downloaden via deze link:

Wijnetiket cadeau voor juf einde schooljaar (of meester)

wijn cadeau juf meester

Is dit cadeau voor juf toch iets te gewaagd voor jou? Dan is deze Merci-printable of deze verwensorbet voor de juf misschien meer wat voor je.

bloemenzaadjeslabel previewBen je al een beetje laat met een cadeau kopen voor de juf of meester? Maar heb je nog wel tijd om naar de supermarkt te gaan? Met een van deze handige printables maak je er in een handomdraai toch een uniek cadeautje van: 7 unieke einde schooljaar cadeaus uit de supermarkt


Fijne vakantie!

Nog meer einde schooljaar bedankjes

Leraar cadeaus Pinterest afbeelding met de tekst 10x leuke en makkelijke cadeautjes voor de juf of meester

  1. Wijnfles etiket | Hou je wel van een geintje en de juf of meester van je kind ook? Geef dan een fles wijn met dit aangepaste label!
  2. Merci printable | Op zoek naar een einde schooljaar cadeau idee voor de juf of meester? Een doos Merci met deze ingevulde printable is een leuk cadeau voor de leerkracht. Makkelijk, maar toch persoonlijk. Ook leuk als cadeau meester en juffendag, bij een afscheid kind naar andere school en afscheid kinderdagverblijf leidsters.
  3. Verwensorbet | Op zoek naar een snel en leuk budget cadeautje voor de juf aan het einde van het schooljaar? Breng even een bezoekje aan de Action en voor nog geen twee euro maak je deze verwensorbet.
  4. 7 Cadeau-ideeën uit de supermarkt | Ontdek 7 originele en betaalbare einde schooljaar cadeau-ideeën voor leerkrachten, rechtstreeks uit de supermarkt. Met leuke labels!
  5. Cool bedankje voor de meester | Op zoek naar een cadeau voor de meester aan het einde van het schooljaar? Geef een koeltasje met 6 blikjes en de tekst: voor de coolste meester.
  6. Vakantie in een tas | Een leuk cadeau voor meesters- en juffendag is een zelf samengesteld vakantiepakket. Laat je inspireren door dit voorbeeld: vakantie in een tas!
  7. Persoonlijke bloempot knutselen | Dit leuke (afscheids)cadeau voor de juf kun je zelf maken. Leuk voor kinderen om te geven aan het einde van het schooljaar als bedankje.
  8. Krijtjesbakje | Origineel cadeau-idee voor de juf of meester; een bakje van krijtjes. Vullen met iets leuks of lekkers. Alles wat je hier voor nodig hebt kun je bij de Action kopen.
  9. Persoonlijk label Vergeet-me-nietjes | Creëer een persoonlijk en uniek geschenk met dit aanpasbare label voor Vergeet-Me-Nietjes zaadzakjes. Ideaal voor ouders die de leerkracht van hun kind op een originele manier willen bedanken aan het einde van het schooljaar of op meesters-en juffendag. Directe download en aanpasbaar in Canva.
  10. Traktatie afscheid kinderopvang | Download gratis twee printables voor het afscheid bij het kinderdagverblijf, creche of de peuterspeelzaal. Voor een gezonde en makkelijke traktatie voor de peuters en juf of leidsters.

Bewaar op Pinterest:
cadeau idee einde schooljaar juf meester wijn

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics Made Easy - StatCounter