In deze blogpost komen veel favorieten van mij samen; mijn liefde voor The Beatles en tekenen, ik maakte een printable (ook daar hou ik van), liet me inspireren door een Crea-Cross thema en dit kon ik allemaal gebruiken voor de Mama Challenge “Me-time”.

Me-time

Als ik even tijd voor mezelf heb en ik werk niet aan deze blog, dan ga ik graag handletteren of tekenen. Vooral overdags kom ik hier eerder aan toe, omdat dit een activiteit is die je aan tafel naast de kinderen kunt doen, in plaats van achter de laptop te kruipen (en van geen schermentijd voor de kinderen probeer ik ook geen schermentijd voor mezelf te maken). Ik vind het in ieder geval erg leuk om te doen.

Crea-Cross thema patronen tekenen

Het Crea-Cross thema van afgelopen week is patronen. Dat is makkelijk, dacht ik. Ik ga gewoon naar de link-party en ik voeg een paar haakpatronen toe. Maar toen ik daar kwam, kreeg ik het gevoel dat dat niet helemaal de bedoeling was. Ik zag leuke opdrachten en bijdrages van getekende patronen en daardoor kreeg ik ineens een leuk idee. Een Beatles-zentangle!

 

The Beatles – Help!

Sinds anderhalf jaar ben ik Beatles-fan (beter laat dan nooit toch?). Ik geef gewoon de band One After 909 de schuld. We zagen ze een keer met veel plezier optreden in Maarssen, ik verdiepte me in het oeuvre van The Beatles via Deezer en sindsdien ben ik verkocht. Gelukkig voor mij treden ze heel regelmatig op in de omgeving van Utrecht:) Voor mijn moeders 65ste verjaardag lieten mijn zussen en ik onszelf ‘coveren’ bij Kade 104 Photography (cadeautip voor ouders die alles al hebben!):

 

Foto door Kade 104 Photography

 

Printable Beatles-zentangle

Dus het leek mij erg leuk om een zentangle in Beatles-thema te maken. Eerst kroop ik achter de computer om een sjabloon te maken van de albumhoes van Help!.

En vervolgens ben ik (over een paar dagen verdeeld, zo’n zentangle is nog best veel werk!) aan de slag gegaan om hem in te kleuren:

 

Voor mijn eerste zentangle ben ik best tevreden. Wil jij ook aan de slag met dit sjabloon? Hier kun je het downloaden:

Download printable The Beatles Help zentangle

Mama Challenge 2017 – Me-time

Volgens mij is dit een populaire challenge, want al heel wat bloggers hebben er over geschreven. Neem maar eens een kijkje bij:

Me time in Den Haag Centrum (MammieMammie)
Me Time – Girls Night Out (Mama’s Liefste)
Me-time? Zo pak je dat aan (Lotus Writings)
Me-time met Lucardi (Mama’s met thee)
Ik mis mij… ME-time (Take 50)

In onderstaande link party kun je zien waar de andere deelnemende mamabloggers over geschreven hebben:

 

Facebook groep

Ook via de Facebook groep Mama Challenge 2017 kun je op hoogte blijven van nieuwe blogpost in het kader van de challenge. En als je geen blogger bent kun je hier ook je ervaringen delen door bijvoorbeeld foto’s of een kort verslag.

Wat doe jij graag als je even tijd voor jezelf hebt?

 

Bewaar op Pinterest:
the beatles zentagle free printable pinterest

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: