Op zoek naar een leuk spelletje voor kleuters en kinderen met Pasen? Download dan deze gratis ganzenbord printable met Paasthema. Leuk om te doen voor of na het eieren zoeken. Of op school in de klas bij het thema Pasen.


Spelletjes Pasen

Wij vinden het altijd gezellig om spelletjes te doen met Pasen. Natuurlijk eieren zoeken, maar ook bijvoorbeeld een leuke speurtocht. Vorig jaar deden we minute-to-win it met als thema Pasen. Op Pinterest zie ik steeds de Paasbingo van BMelloW voorbijkomen, die lijkt me ook erg leuk. 

Twee spelletjes die wij het hele jaar door graag spelen, maar die natuurlijk ook heel leuk zijn met Pasen, zijn Bunny Hop* en Wilde Worteljacht.

 

Ganzenbord Pasen

Voor dit jaar heb ik weer wat nieuws bedacht, namelijk een soort paasganzenbord. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een paar pionnen en een dobbelsteen. En de gratis printable natuurlijk. Om hem extra lang mee te laten gaan, zou je hem kunnen lamineren, maar dit hoeft niet.

ganzenbord pasen pinterest

Downloaden kan via deze link: Ganzenbord Pasen

Veel plezier ermee!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Web Analytics