13 april 2019

Ganzenbord Pasen - leuk spelletje voor tijdens de Paasdagen

Op zoek naar een leuk spelletje voor kleuters en kinderen met Pasen? Download dan deze gratis ganzenbord printable met Paasthema. Leuk om te doen voor of na het eieren zoeken. Of op school in de klas bij het thema Pasen.


Spelletjes Pasen

Wij vinden het altijd gezellig om spelletjes te doen met Pasen. Natuurlijk eieren zoeken, maar ook bijvoorbeeld een leuke speurtocht. Vorig jaar deden we minute-to-win it met als thema Pasen. Op Pinterest zie ik steeds de Paasbingo van BMelloW voorbijkomen, die lijkt me ook erg leuk. 

Twee spelletjes die wij het hele jaar door graag spelen, maar die natuurlijk ook heel leuk zijn met Pasen, zijn Bunny Hop* en Wilde Worteljacht. 

Ik heb nog een leuk spel voor tijdens de Paasdagen gemaakt, namelijk Wie zijn de eieren?; een Wie is de Mol?-achtig spel met een paastwist.

Ganzenbord Pasen

Voor dit jaar heb ik weer wat nieuws bedacht, namelijk een soort paasganzenbord. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn een paar pionnen en een dobbelsteen. En de gratis printable natuurlijk. Om hem extra lang mee te laten gaan, zou je hem kunnen lamineren, maar dit hoeft niet.

ganzenbord pasen pinterest

Downloaden kan via deze link: Ganzenbord Pasen

Veel plezier ermee!Bekijk ook mijn andere printables.

*De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint