Sinds een paar weken volg ik allerlei leuke blogs, voornamelijk om knutsel-, speel- en leerideeën op te doen. Gisteren kwam ineens de Hands on Play challenge voorbij en het leek me erg leuk om daaraan mee te doen. De eerste opdracht van de challenge was het opschrijven van je verwachtingen, maar vandaag kwam de eerste echte speelopdracht: bouw een hut. Goed idee!
Dus: banken opzij geschoven; dekens, kussens, twee wasrekken, knijpers, kindermatrasje, gewatteerd boxkleed en speelkleed gepakt en het bouwen kon beginnen. Ik heb wel vaker een hut gebouwd met Ewan, maar nu ging hij voor het eerst zich er echt mee bemoeien en meehelpen 🙂 Het is een supergrote (voor onze huiskamer) hut geworden:
Daarna was het tijd voor de lunch en hebben we onze broodjes in de hut gegeten. Mack er natuurlijk ook bij, die heeft zelfs nog even geslapen in de hut! Ewan had ik z’n bak met keukenspullen gegeven en hij kwam me steeds eten brengen terwijl ik Mack aan het voeden was, superlief. O ja, en z’n schoenen moesten ook allemaal in de hut..
Later kwam hij aanzetten met een slinger en een grote opblaasbare drie; hij vond het tijd voor een feestje! Hij wilde ook chips, maar dat had ik helaas niet in huis. Dus toen hebben we maar een paar tuccies gegeten en lang zal leven gezongen.
De hut heeft de hele middag overleefd en toen papa thuiskwam was hij erg onder de indruk 😉 Ewan en ik hebben heerlijk samen gespeeld en veel langer dan de vijftien minuten 😀

*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

Pinterestafbeelding