Toen ik de opdracht van vandaag las, dacht ik gelijk: we lezen een Thomasboek en bouwen een Thomasbaan en spelen een verhaaltje na. Maar toen ik de challenge wilde doen, was Ewan net begonnen met z’n Duplo te spelen, dus kwam er een kleine verandering in het plan. Ik heb wel een verhaaltje van Thomas voorgelezen en toen zijn we het met de Duplo na gaan spelen. Hij had al een lange treinbaan gebouwd, altijd handig voor een Thomas verhaal. Ik vroeg hem eerst wie er meededen in het verhaal en we hebben zelf de treinen gebouwd. Daarna hebben we het verhaal eerst een keer gespeeld met het boekje erbij en daarna een keer zonder boek. Toen wilde Mack alweer wat drinken, maar heeft Ewan nog een hele tijd op het verhaal doorgespeeld.
We hebben wel 15 minuten gespeeld, maar niet veel langer. Ik vond het wel een leuke, voor ons nieuwe, manier om te spelen en het bracht Ewan ook weer op nieuwe ideeën. Geen foto’s gemaakt helaas.

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: