Kort bericht zonder foto’s vandaag over de challenge: familietijd. Het is niet helemaal gelukt om de challenge vandaag goed uit te voeren. We hebben wel een spelletje gespeeld, maar dat was met Olivia en Ewan samen en het leek me juist ook erg leuk om papa er bij te betrekken. En we zijn uit eten geweest met de familie en mijn ouders, wat heel gezellig was, maar ook niet helemaal de opdracht.

Het spelletje dat we speelden was Lego – Shave a Sheep. Dat spel is eigenlijk vanaf 5 jaar, maar het leuke van de Legospellen is dat je ze zelf kunt aanpassen. Normaal gesproken moet je de dobbelsteen zo bouwen dat je steeds twee kleuren gooit en dan één kleur (en dus actie) moet kiezen. Maar dit leek me nog wat te lastig voor Ewan. We hebben de dobbelsteen dus omgebouwd zodat je alleen maar één kleur kon gooien en dat kon Ewan dus al heel goed meedoen. Het leek mij ook een mooie oefening in om de beurt spelen en dat ging ook heel goed. Het spel duurde 20 minuten en we hebben ook erg gelachen door het nadoen van een wolf en het laten vechten van schapen.

We zijn uit eten geweest bij Chinees restaurant Man Far. Ewan komt hier al sinds hij 2 weken oud was en doet het altijd heel goed. Hij eet ook altijd hete kroepoek en bami mee. Mack zat vanavond voor het eerst in de kinderstoel en was al zo groot! Hij kreeg zelfs een ijsje! Het was dus wel een gezellig samenzijn van de familie, maar niet echt een speelactiviteit. Morgen nieuwe week, nieuwe kansen.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: