Kinderen en met water spelen is volgens mij altijd een succes, dus dat verwachtte ik ook van de challenge van vandaag. En dat was het natuurlijk ook.

Ik had dit klaargezet:

Ewan begon natuurlijk gelijk met het gieten van het water:

En het duurde niet lang of de kleuren werden gemengd:

Daarna hebben we gekeken wat bleef drijven en wat ging zinken. Hij mocht Kapitein (de boot van Thomas) erbij pakken om te testen en ik heb ook nog een papieren bootje gevouwen. Dat bleef heel even drijven, maar ging daarna helemaal stuk; Ewan was hier erg verbaasd over:)
Er moest natuurlijk ook nog even een toren gebouwd:

En we hebben Thomas (die moest er natuurlijk ook bij) munten laten opduiken:

Ook heb ik Ewan uitgelegd hoe een spons werkt en dat uitknijpen is natuurlijk een hele inspannende bezigheid 😉 :

We hebben drie kwartier gespeeld (ik heb één keer twee nieuwe bakjes water gehaald) en toen werd hij een beetje wild en begon hij wel heel erg met het water te knoeien, dus toen hebben we opgeruimd. De rommel/nattigheid viel dit keer wel mee. Het was weer leuk! Ik ben erg benieuwd naar de challenge van morgen.

 

Bewaar op Pinterest:

Peuter wateractiviteiten binnenshuis Pinterest afbeeldingen
peuter bezighouden thuis

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: