8 november 2011

Binnen spelen met water (Speelchallenge dag 8)

Kinderen en met water spelen is volgens mij altijd een succes, dus dat verwachtte ik ook van de challenge van vandaag. En dat was het natuurlijk ook.

Ik had dit klaargezet:Ewan begon natuurlijk gelijk met het gieten van het water:En het duurde niet lang of de kleuren werden gemengd:Daarna hebben we gekeken wat bleef drijven en wat ging zinken. Hij mocht Kapitein (de boot van Thomas) erbij pakken om te testen en ik heb ook nog een papieren bootje gevouwen. Dat bleef heel even drijven, maar ging daarna helemaal stuk; Ewan was hier erg verbaasd over:)

Er moest natuurlijk ook nog even een toren gebouwd:En we hebben Thomas (die moest er natuurlijk ook bij) munten laten opduiken:Ook heb ik Ewan uitgelegd hoe een spons werkt en dat uitknijpen is natuurlijk een hele inspannende bezigheid ;) :


We hebben drie kwartier gespeeld (ik heb één keer twee nieuwe bakjes water gehaald) en toen werd hij een beetje wild en begon hij wel heel erg met het water te knoeien, dus toen hebben we opgeruimd. De rommel/nattigheid viel dit keer wel mee. Het was weer leuk! Ik ben erg benieuwd naar de challenge van morgen.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

Bewaar op Pinterest:
peuter bezighouden thuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld


Geen opmerkingen:

Een reactie posten