Zoals ik gisteren al zei, we waren wat achterop geraakt met de Adventkalender. Maar vandaag hebben we drie activiteiten gedaan en we zijn dus weer bij:)

Iets maken voor een speciaal persoon

Nummer 3 – Iets voor sinterklaas knutselen, hebben we wat aangepast, want we zien Sinterklaas niet meer dit jaar 🙁 Ewan was vanmiddag lekker met z’n Lego aan het spelen en wilde niet knutselen. Maar toen kwamen de buurvrouw en ons buurmeisje met een cadeautje aan de deur en hadden we gelijk iemand om voor te knutselen (en te bedanken)! Het werd wel een Sinterklaasknutsel. We hebben lekker samen geknutseld, maar we hebben het helaas niet meer langs kunnen brengen vandaag.

(ik krijg de foto niet gedraaid..)

Rollenspel
Na het eten hebben we deze opdracht gedaan. Ewan heeft van Sinterklaas een dokterstas gekregen. Die vond hij al heel leuk, maar was natuurlijk ook zeer geschikt voor deze opdracht. Ik heb hem een wit overhemd van mij aangedaan en z’n dokterstas aangevuld met een klein flesje bodylotion (als smeerseltje tegen pijn) en echte pleisters. Daarna zijn we gaan spelen en was hij eerst de patiënt en heb ik voorgedaan hoe de stethoscoop, bloeddrukmeter, etc. gebruikt moeten worden. En daarna deed hij het precies na. Hij was heel schattig en lief.

Foto’s maken voor de kerstkaart
En daarna hebben we foto’s gemaakt voor de kerstkaart. Nadat de jongens op bed lagen, heb ik die bewerkt tot kerstkaart. Ik ben nog nooit zo vroeg geweest met de kerstkaart:) Hier een kleine preview:


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: