Het is al weer een paar weken geleden, maar ik wil toch nog een post doen over Ewans vierde verjaardag! Het thema was (natuurlijk) Angry Birds.

Het begon met uitdelen op en afscheid van de speelotheek, twee weken voor zijn echte verjaardag.

Omdat er ook een meisje voor het laatst was, had ik met haar moeder afgesproken dat wij pakjes drinken gingen uitdelen, omdat het anders een beetje veel gesnoep werd. Om het in Angry Birds thema te houden heb ik plaatjes van Angry Birds geprint, uitgeknipt en op de pakjes geplakt. Ewan vond het echt Angry Birds drinken dus dat was mooi.
Deze gratis Angry Birds Birthday Kit was erg handig bij het voorbereiden. Er zitten ook lettertypes bij.
Een week voor zijn verjaardag mocht hij voor het eerst komen wennen op school.

 

Twee dagen voor zijn verjaardag had hij nog afscheid op de peuterspeelzaal. Ik was die ochtend ook hulpjuf, dat was heel leuk. Hij heeft doosjes rozijntjes uitgedeeld.

Op 23 mei was hij echt jarig en heb ik hem thuisgehouden. We hebben een ijsje gegeten en ‘s avonds hadden we een ander groot feest, want mijn oom werd 70.

feestplanner_kind_voorbeeldWil je een onvergetelijk kinderverjaardag organiseren? Met de Printbare Kinderfeest Planner wordt het plannen en organiseren een eitje! Deze uitgebreide 51 pagina’s tellende planner begeleidt je stap voor stap. Bereid je voor op een succesvol feestje! Plan je onvergetelijke kinderfeestje.


Op zondag was zijn echte Angry Birds feestje. Het was bij mijn ouders in de tuin en we hadden superlekker weer.

Ik had een Angry Birds taart voor hem gemaakt.

Angry Birds Cake

Waar hij mee wilde spelen.. Ik had daar helemaal niet over nagedacht, maar hij mocht het doen, een soort alternatief kaarsjes uitblazen (die had hij ook, maar toch). Hij deed het keurig!
Voor het ‘boetseren’ van de vogels en varkens heb ik deze tutorial gebruikt.
En ik had ook Angry Birds cupcakes gemaakt.

Angry Birds Cupcakes

Dankzij mijn ouders, die volgens mij de hele zaterdagavond hebben zitten knippen, hadden we heel veel Angry Birds ballonnen:

De templates voor de ballonnen heb ik gedownload.
Qua entertainment had ik graag de Angry Birds outdoor game gehad, maar die hadden ze helaas nog niet bij Bart Smit en bij bol.com was er een paar dagen levertijd. Dus hebben we zelf een Angry Birds blikgooispel gemaakt. Tien blikken fruitcocktail, die we ook konden gebruiken voor de bowl, 3 Angry Birds balletjes en even wat printen, knippen en plakken.

Angry Birds can bowling

Wil je ook zoiets maken, download dan deze Angry Birds can wrapper template die ik gemaakt heb.
Er was een een kinderpartytent met Angry Birds kleurplaten.

Het was een leuk feestje en Ewan is heel erg verwend!
[update] Ewans vijfde verjaardag stond in het teken van Angry Birds Star Wars! Bekijk het hier.
Pinterestafbeelding:

Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ­čśë Alvast bedankt!


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via ├ę├ęn van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op Facebook, Instagram, Pinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand ├ę├ęn!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: