De boerderijweek was ook weer leuk. De site table was weer in thema:

We hebben iedere dag boerderijboeken gelezen.

Ik heb allerlei (link en link) boerderijwerkbladen geprint en in een map gedaan. In de loop van de week heeft Ewan er daar maar één of twee van gemaakt, maar ze zijn natuurlijk ook nog leuk buiten de boerderijweek.

Woensdag heb een bak maïskorrels in een grote kartonnen doos gedaan en daar verschillende boerderijdingen aan toegevoegd. Hier hebben ze de rest van de week veel mee gespeeld. Het gaf wel een hoop rotzooi.

Donderdag hebben we schaapjes geknutseld uit Handenarbeid met peuters.

Vrijdag ben ik met Mack en mijn moeder naar de kinderboerderij geweest. Het was heerlijk weer en hij vond het geweldig.

Tot slot hebben we boerderijcupcakes gemaakt en Ewan heeft heel goed geholpen met versieren.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: