Afgelopen week hadden we garageweek. Ik heb er garage en auto’s van gemaakt, omdat dat wat makkelijker was met activiteiten verzinnen.

Op de side table lagen boeken over auto’s en een boek over het garagebedrijf uit de bibliotheek. Daarnaast lagen er Cars puzzles en een Cars memoryspel. Vooral het boek over het garagebedrijf hebben we gelezen.

Aan het begin van de week heb ik onze drie garages, de doos met alle auto’s en de doos met Cars Duplo tevoorschijn gehaald. Daar hebben ze lekker mee gespeeld.

Verfsporen
Woensdagmiddag hebben we verfsporen gemaakt met auto’s. Eerst had ik de tafel en het blad van de kinderstoel ingepakt met bruin pakpapier.

Daarna de jongens en de verf erbij. Ze begonnen rustig.

Maar al snel werd het een mooi kleurrijk zooitje.

 

Toen vond Mack zijn handen te vies worden en heb ik hem schoongemaakt.

Terwijl Ewan het juist lekker vond, die vieze handen.

Uiteindelijk zag de tafel er zo uit:

Het was erg geslaagd. Het pakpapier heb ik gewoon met plakband aan de onderkant vastgeplakt, maar was heel erg handig. Vooral ook voor Mack, omdat het hem nog niet echt lukt om op een blaadje te blijven.

Poster
Toen Ewan z’n grote neef op bezoek was, hebben we een poster gemaakt. Ik heb de jongens eerst wat foto’s op internet laten uitzoeken en deze uitgeprint. Hiervoor vroeg ik ze waar ze aan dachten bij een garage en ze kwamen met dingen als auto’s en banden. Toen ze een autokleurplaat zagen, wilden ze die ook graag erbij. De jongens hebben deze mooi ingekleurd en we hebben alle plaatjes opgeplakt.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: