Vandaag hebben we een fietsenparade gehouden in het Julianapark; één van de dingen die ik die deze zomer graag wilde doen 😀 Het draaiboek was vrij simpel: fietsen versieren, in een optocht rond het grasveld rijden en daarna een picknick.


Voorbereiding

Het was makkelijk om deze leuke dag voor te bereiden. Een paar dagen van tevoren een bericht via Facebook met daarin de tijd en plaats en de vraag of iedereen iets mee wilde nemen om de fietsen mee te versieren en wat lekkers voor de picknick. Eigenlijk was ik van plan om bloemen of rozetten te knutselen om de fietsen mee te versieren, maar vanwege het warme weer is dat niet gelukt. In plaats daarvan heb ik bij de Hema en Action spaakkralen gekocht. Bij het pakket van Action zaten ook nog wat bliksemschichten en andere versieringen. Verder had ik bloemenkransen, ballonnen en crêpe papier slingers (gewoon repen van 5 cm dik, ingeknipt) meegenomen. Andere moeders hadden stickers, vlaggetjes en nog meer ballonnen bij zich. Vergeet ook niet om scharen, plakband en touw mee te nemen. We hebben de picknickkleden neergelegd met alle versierspullen er op en de kinderen (en moeders) konden aan de slag.

Ererondje

Het zag er heel gezellig uit en één van de kinderen bleef maar vragen wie z’n verjaardagsfeestje het was:) De kinderen hebben allemaal goed hun best gedaan en na het versieren was het tijd voor het ererondje.

Picknick

Inmiddels had iedereen trek gekregen en na het rondje gingen we picknicken. Er waren allemaal lekkere dingen en iedereen heeft zitten smullen. Als je nog iets leuks zoekt om te doen in de zomervakantie kan ik je echt aanraden om dit te organiseren; op zich weinig voorbereidingswerk en het was erg leuk!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: