Gisteren heb ik een Facebookgroep genaamd Feestinspiratie aangemaakt. Vaak zie ik leuke verjaardagsblogjes langskomen of andere leuke feestideeën en ik had het gevoel dat er op Facebook nog niet echt een plek was om deze te delen.

Dus heb je een leuke blog geschreven over een kinderfeestje, je eigen verjaardag, lekkere feestrecepten of andere feestinspiratie? Deel dit dan in de groep Feestinspiratie. Ook leuke Pinterest feestborden mogen hier gedeeld worden. Natuurlijk kun je ook alleen lid worden om inspiratie op te doen 🙂


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: