12 september 2015

Broodtrommelbriefjes

Ik vond het wel weer tijd voor een nieuwe download, dus ik heb deze vrolijke en gezellige briefjes voor in de broodtrommel gemaakt.

Print ze en -als het even kan- lamineer ze, dan gaan ze langer mee. Ik heb een lamineermachine van van GBC* en die bevalt erg goed. (En de lamineervellen koop ik gewoon bij de Action.)

Gratis te downloaden als PDF: de broodtrommelbriefjes.

Welke tekst zouden jullie op zo'n briefje zetten? Bij acht reacties/suggesties maak ik een tweede set met jullie input :-D De  tweede set staat inmiddels online :)


Neem ook eens een kijkje op de overzichtspagina Downloads.

* Dit bericht bevat een affiliate link. Dit betekent dat als je het product koopt via deze link dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


5 opmerkingen:

 1. Leuk! Wat dacht je van eet smakelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, daar houd ik nou van! Iets dat gratis is, en nog heel leuk ook.

  Bedankt!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik ken het niet, kwam het toevallig tegen. Onze kinderen moeten komende tijd wat vaker overblijven, en het lijkt me leuk om zo af en toe iets stiekem in hun broodtrommeltje te doen. Onze jongste kan nog niet lezen, dus was ik op zoek naar iets met zo min mogelijk tekst.

  Heb je hier iets aan?: rekenraadsels, taalraadsels, kleurplaatjes, doolhofje, maak de tekening af, zoekplaatje of iets dergelijks?

  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen

SintSint