Ik schreef een brief aan mijn kleine dondersteen, want morgen wordt ze alweer 1 jaar!

Lieve Kate,

Vorig jaar was ik vandaag uitgerekend en liep ik erg op je te wachten. Ik was zo nieuwsgierig hoe je eruit zou zien, hoe je zou zíjn! Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten, want de volgende dag werd je geboren. En nu is je eerste jaar alweer voorbij, wat is dat snel gegaan zeg.

Je bent alles wat ik wenste en hoopte.

Een gezonde meid; afgelopen jaar ben je één keer flink ziek geweest -het snot kwam uit je ogen- en dat kwam nog door die stomme tanden ook. Waar je er inmiddels al 6 van hebt.

Je bent ook super vrolijk; de hele dag mag ik genieten van jouw prachtige lach. Ik kan nu al merken dat je een goed gevoel voor humor hebt. En die ondeugende schittering in je mooie grote blauwe ogen vertelt me dat je nog heel wat kattenkwaad gaat uithalen, maar wie houdt er nou van saai? Ik niet, dus kom maar op met je gekke streken.

Ook ben je heel erg lief. Je weet al dat je andere kindjes en dieren moet aaien en terwijl je dat doet, zeg je ook aai. Zo lief. Ik kan je ook in je bed leggen en dan ga je slapen (meestal), dat vind ik ook erg lief.

Daarnaast ben je een heel erg mooi meisje. Een mooi rond koppie, lieve blonde haartjes, prachtige ogen, een mooie teint, een stralende lach en zelfs een klein kuiltje in je wang; je bent om op te vreten.

Slim ben je ook al! Je weet van veel dingen al hoe ze horen; probeert stekkers in stopcontacten te steken, schoenen aan je voeten te doen en je pikt uit een gesprek op wanneer ik weg wil gaan en begint dan hard te zwaaien en daag te roepen.

Met twee grote broers boven je, schrik je bijna nergens van en ben je ook al een kleine bikkel. Je armen en benen zitten onder de blauwe plekken en je kunt al klimmen als een jochie.

Ik kijk er erg naar uit om je te helpen de wereld te ontdekken door samen kleine en grote avonturen te beleven. Samen er op uit met de bakfiets, lekker knutselen, meisjesdingen spelen, met de Lego bouwen en gamen. (Want stiekem hoop ik ook dat je een kleine nerd word.)

Lieve meid, ik hou super veel van jou! Ik hoop dat je op mag groeien tot een gelukkige en gezonde vrouw.

xoxo Mama

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: