Regelmatig draag ik mijn haar op een vintage manier en dan krijg ik vaak de vraag of ik dat zelf doe. Deze vraag kan ik dan bevestigend beantwoorden; ik doe het zelf en ik heb het mezelf geleerd. Een combinatie van boeken, Pinterest, YouTube en veel oefenen.

Het leek me leuk om een keer te laten zien hoe ik mijn haar precies doe. Dus ik presenteer hier mijn eerste YouTube haar-tutorial:

 

 

In deze video laat ik zien hoe je een Front Barrel Roll en een Grace Kelly Roll maakt met je haar. Een leuke vintage haarstijl voor iedere dag of juist voor een feestje. Je kunt hem stylen met een bandana of een bloem.
Mijn eerste video, best spannend. Ik zie nog best veel verbeterpunten (belichting, videokwaliteit, minder van euh zeggen, muziek wat zachter bijvoorbeeld;), maar ik vond hem toch goed genoeg om te delen. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

Heb jij wel eens een vintage-kapsel gehad?


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: