12 oktober 2015

Vintage haar: Front Barrel Roll (video)

Regelmatig draag ik mijn haar op een vintage manier en dan krijg ik vaak de vraag of ik dat zelf doe. Deze vraag kan ik dan bevestigend beantwoorden; ik doe het zelf en ik heb het mezelf geleerd. Een combinatie van boeken, Pinterest, YouTube en veel oefenen.

Het leek me leuk om een keer te laten zien hoe ik mijn haar precies doe. Dus ik presenteer hier mijn eerste YouTube haar-tutorial:


In deze video laat ik zien hoe je een Front Barrel Roll en een Grace Kelly Roll maakt met je haar. Een leuke vintage haarstijl voor iedere dag of juist voor een feestje. Je kunt hem stylen met een bandana of een bloem.

Mijn eerste video, best spannend. Ik zie nog best veel verbeterpunten (belichting, videokwaliteit, minder van euh zeggen, muziek wat zachter bijvoorbeeld;), maar ik vond hem toch goed genoeg om te delen. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben!

Heb jij wel eens een vintage-kapsel gehad?

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

5 opmerkingen:

 1. Super leuke video Fleur!!! Morgen de bandana halen en de rol proberen!! Die jurk ook helemaal top😍

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je :) Echt heel leuk dat je het al geprobeerd hebt! Waar heb je de bandana gekocht?

   Verwijderen
 2. Nee, maar ik vind het wel prachtig! Een Grace Kelly rol heb ik wel eens geprobeerd maar het zag er niet zo vintage uit als ik wilde.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh echt helemaal leuk dat filmpje! Die Grace Kelly rol doe ik wel eens in mijn haar. Huphup heel makkelijk en iedereen zegt wat zit je haar leuk. Die rol aan de voorkant + bandana ook maar eens proberen. Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen

SintSint