Ik hou erg van Sinterklaas. De afgelopen dagen zag ik al allerlei Sint-gerelateerde blogposts langskomen en daarom leek het me leuk om een overzicht te maken.

Sint aftelkalender

Op www.fulltimemama.nl zag ik deze leuke DIY voor een Sint aftelkalender, gemaakt van de adventskalender van de Action. Vooral de schoentjes op de dagen dat de schoen gezet mag worden vond ik een heel handig idee!

 

Papertoys Sinterklaas

 

Via Pinterest zag ik deze leuke Sinterklaas en Zwarte Pietjes-printable langskomen. Ze zijn van Studio Momoki.

 

 

DIY Sinterklaaskrans

 

Marisca knutselde deze vrolijke Sinterklaaskrans, óók met allemaal spulletjes van de Action.

 

Stijlvol versieren

Zoek je nog wat ideeën om de Sint in stijl te ontvangen? Kijk dan even op de blog van Mama kletst; zij maakte een overzicht met Sint-decoratie in huis.

 

Raamtekening Sinterklaas

Wil je ook aan de buitenwereld laten zien dat je klaar bent voor Sinterklaas? Een raamtekening is een leuke manier om dit te doen. Op Elkeblogt kun je zien hoe je dat aanpakt; raamtekening Sinterklaas maken.

 

Leerzame activiteiten met het thema Sinterklaas

 

Juf Anke heeft een hele pagina met leerzame activiteiten rond het thema Sint. Wat dacht je bijvoorbeeld van activiteiten met getallenkaartjes om te oefenen met rekenen? Neem een kijkje op haar pagina Thema Sinterklaas.

 

 

Heb jij een ook leuke post in het kader van Sinterklaas geschreven, maar staat die hier niet bij? Laat hem dan achter via onderstaande link-up.  Deze link-up is inmiddels gesloten, maar je kunt op dit moment meedoen aan het Sinterklaas Blogfeestje van 2017!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: