13 juli 2016

Makkelijk zomerhaar (pin getest)
Deze pin is getest door Sylvie

De pin

Met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd zocht ik wat makkelijke luchtige kapsels om het haar lekker uit je nek te dragen. Dit is er een van:Lijkt erg makkelijk al vraag ik me wel af hoe dat touperen van de gedraaide pluk zal gaan. We shall see ^_^ Je hebt schuifspeldjes in plaats van elastiekjes nodig, dat vind ik handiger en bovendien slingeren die al-tijd wel ergens. Dit in tegenstelling tot de elastiekjes die hier in dit huishouden op mysterieuze wijze verdwijnen. Gaan samen met steeds een sok op vakantie denk ik. Naar de Bermuda driehoek ofzo.

On the goTen eerste neem ik het haar op alsof ik een halve staart maak. Je draait de pluk en zou deze dan moeten touperen maar dat gaat zo lastig dat ik besluit deze stap te skippen.Als de bovenste pluk vastgezet is met speldjes doe ik hetzelfde met de resterende pluk. Later zag ik dat het in de pin in drie plukken verdeeld was – ik was Speedy Gonzales, Andele, Andele!

Go go of no no?

Een snel en koel kapsel dat de hele dag is blijven zitten. Volgende keer ga ik het ook eens met drie plukken doen.Tips

– voeg bloemen toe voor een romantische look

– touperen hoeft niet en maakt het ongewild slordig
Heb je mijn overzichtspagina met alle geteste pins al gezien?

NB Dit bericht was eerst gepubliceerd op https://pinnersonthegogo.wordpress.com/ (op 8 juli 2015). Als je wilt weten waarom ik het hier opnieuw plaats, lees dan even dit bericht.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten