Op deze pagina kun je een overzicht vinden van alle Pokemon blogpost die ik gemaakt heb. Van feestideeën; allerlei eetbare versies van Pokeballs bijvoorbeeld, tot een gave Pokemon-knutsel; namelijk printables om je eigen Pokemon van klei te maken. Neem snel een kijkje bij onderstaande berichten om inspiratie op te doen om jouw Pokemonfan blij te maken!

Pokemon Pizza & Game Night (kinderfeestje)

Idee voor een kinderfeestje; slaapfeestje met Pokeball pizza's, gametoernooi, Pokeball cupcakes en goodiebags.

Ewan werd op 23 mei 8 jaar en dat vierden we met een twee Pokemon-feestjes. Eén kinderfeestje en één ‘gewone’ Pokemon verjaardag. Dit bericht gaat over zijn kinderfeestje; een Pokemon Pizza en Game Night. Lees snel verder om erachter te komen hoe we daar invulling aan gaven.

Pokemon klei printables

Gratis download Pokemon klei printables. Maak van klei en deze onderdelen je eigen Pokemon. Leuk knutselwerkje voor stoere jongens en meiden.

Mijn jongens zijn op dit moment gek van Pokemon en kleien hebben ze altijd leuk gevonden om te doen. En ik vind het de laatste tijd erg leuk om printables te maken, dus al deze elementen konden mooi samen komen in deze Pokemon klei printables toch?

Pokemon verjaardag

Pokemon verjaardag: ideeën en inspiratie voor een Pokemon feestje met feesttafel, versieringen en spelletjes.

Hier is -eindelijk- deel twee van Ewan z’n Pokemon verjaardag. Eerder kon je al lezen over de Pokemon Pizza and Game Night, zijn kinderfeestje. In dit bericht vertel ik je alles over zijn Pokemon verjaardag voor familie en vrienden. Lees snel verder over de Pokemon uitnodigingen, de feesttafel met hapjes en drankjes in thema, Pokemon versieringen en wat ik had voorbereid aan spelletjes/entertainment voor de kinderen die kwamen.

Maak je eigen Wie is het?-spel – gratis download leeg sjabloon

Maak je eigen Wie is het?-spel, met behulp van dit gratis te downloaden sjabloon en handleiding.

Toen Ewan acht jaar werd en hij zijn Pokemon verjaardag vierde, heb ik een Pokemon Wie is het? voor hem gemaakt. Het leuke is dat dit niet alleen mogelijk is met Pokemon, maar met alle plaatjes die kunt bedenken. Wat je nodig hebt, is een leeg sjabloon (en het spel). En dat sjabloon kun je in deze blogpost downloaden.

Pokemon pokeball taartjes – snel en makkelijk

Deze heerlijke Pokemon Pokeball taartjes zijn super makkelijk en snel te maken. Leuke activiteit voor op een Pokemon kinderfeestje.

Deze Pokemon Pokeball taartjes zijn gemaakt in een handomdraai. Je hoeft niet te bakken of iets op te laten stijven, en omdat alleen de aardbeien klein gemaakt hoeven te worden, kun je kinderen ze helemaal zelf laten maken (geef ze gewoon een niet te scherp mesje). Leuke activiteit voor op een Pokemon kinderfeestje!

Pokeball cupcakes; zo maak je ze

Voor Ewans achtste verjaardag met Pokemon-thema, maakte ik Pokeball cupcakes. Ik laat hier zien hoe.

Ewan heeft dit jaar Pokemon gekozen als verjaardagsthema. Daar horen natuurlijk Pokeball cupcakes bij! Afgelopen weekend gaf hij een slaapfeestje en in plaats van taart maakte ik deze cupcakes. Hij heeft ze ook uitgedeeld op school. Ze zijn best makkelijk te maken, ik laat je hier zien hoe.

 

Ken jij nog een leuke blogpost over Pokemon? Laat dan gerust een link achter bij de reacties.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: