30 oktober 2017

Creatief cadeau-idee: PaperCloud Christmas

Ben je op zoek naar een creatief cadeau-idee voor de feestdagen? Zoek dan niet verder, want de PaperCloud Christmas is precies wat je zoekt. Hier ga je jouw creatieve vriendin, moeder of (schoon)zus heel blij mee maken.
Het project

Op een regenachtige vrijdag, begin september, nam ik de trein naar Amsterdam om te werken aan een 'geheim' kerstproject. Inmiddels is het project niet meer geheim en kan ik mijn enthousiasme met jullie delen :D. Het gaat namelijk om een supergaaf en nieuw magazine van Denksport; PaperCloud Christmas. Dit boekje zit boordevol papieren DIY's, puzzels, kleurplaten en kaarten. Samen met Irene van Tante Truus kan Alles, Mei van Ice Pandora en Ivette van Ivette's life mochten wij alvast de papieren bouwsels uit dit magazine proberen. Om te testen, maar de kunstwerkjes die wij maakten zouden ook gebruikt worden in de fotoshoot voor de marketing campagne. De knutsels die je in deze blogpost ziet, heb ik deze vrijdag allemaal zelf gemaakt.


Nodig voor papieren DIY's

Voor een mooi resultaat is het wel handig om het juiste 'gereedschap' te gebruiken. Grote kans dat je het meeste al in huis hebt, zo niet dan heb je gelijk inspiratie voor je verlanglijstje. Ik had het volgende meegenomen en daar kon ik goed mee aan de slag:

- Een snijmatje*
- Een hobbymesje*
- Een metalen liniaal*
- Een gewone schaar
- Een handwerkschaartje*
- Lijm (deze knutsellijm van Pritt* werkte goed)
Gerelateerde berichten

Sjablonen om sneeuwvlokken te knippen
Uitleg papieren sneeuwvlokken knippen
DIY: Grote papieren pompons van servetten maken
Super Mario Slinger van papier


Sterrenmobiel van papier

Ik begon met het maken van de sterrenmobiel. Hiervoor heb ik een heleboel papieren sterren gevouwen. De eerste keer was het vouwen van de ster wat gepuzzel, maar als je het eenmaal doorhebt, dan vouw je ze achter elkaar door. 


Uiteindelijk zag de mobiel er zo uit:
Kerstballen en -krans van papier

Dat gepuzzel bleef bij iedere DIY (het is toch een uitgave van Denksport hè ;-)), maar dat maakt het juist ook leuk. Bij onderstaande ballen had ik ook echt even een aha-moment nodig, maar ik vind ze supergaaf geworden.


Ik heb ook nog deze papieren krans in elkaar geknutseld:

PaperCloud Christmas

Ik vond het heerlijk om een dag lekker ongestoord te kunnen knutselen (en buiten regende het toch) en het was erg gezellig met de andere blogsters. We werden steeds enthousiaster over het magazine toen we bezig waren.

PaperCloud Christmas is een magazine met meer dan 100 pagina's. Met behulp van de papieren werkbladen (voor je geprint op mooi vormgegeven papier) maak je zelf kerstdecoraties. Bijvoorbeeld een sterrenmobiel, papieren kerstballen, een kerstkrans, strik of zelfs Rudolph het Rendier. Een perfect cadeau voor een creatieve vriendin of familielid. Of voor jezelf natuurlijk ;-P

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Reserveer dan nu je exemplaar of ren vanaf 7 november naar de winkel, want dan komt de PaperCloud Christmas uit.Bekijk ook mijn overzichtspagina kerst.

* Dit bericht bevat affiliate links. Dit betekent dat als je een product koopt via een van deze links, dat ik een percentage van de opbrengst krijg. Gemak voor jou en een kleine ondersteuning voor mij.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Denksport.

Volg mij op FacebookInstagramTwitterPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'
Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!

De PaperCloud Christmas van Denksport is het perfecte cadeau voor een creatief persoon. Ik mocht de papieren DIY's al uitproberen en geef je een voorproefje.


Schrijf je in voor één van mijn nieuwsbrieven:
* verplicht veld
Soort nieuwsbrief


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint