18 december 2017

Cadeau labels Kerst - 9 leuke kaartjes

Vergeet jij ook altijd naamstickers of -labels te kopen als je cadeautjes moet inpakken voor Kerst? Of vind je het stiekem eigenlijk onzin om hier geld aan uit te geven? Dan heb ik hier iets leuks voor je: 9 leuke cadeau labels, waarmee je kunt laten zien welk kerstcadeau voor wie is. Van de drie kerstboompjes die ik heb ontworpen heb ik ook nog losse printables gemaakt. Handig om snel je huis extra te versieren (print hem als poster) of als last-minute (digitale) kerstkaart!Kerst cadeaulabels - gratis printable

Deze printable met kerst cadeau labels heeft verder geen uitleg nodig toch? Staat super leuk als je gewoon van dat bruine pakpapier gebruikt (al dan niet met bindtouw). Lekker basic. Veel plezier met inpakken! 
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg gratis 3 kerstposters cadeau

3 kerstposters - ook leuk als kerstkaart

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg een 100%-kortingscode voor geselecteerde producten in mijn webshop. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Deze 3 kerstposters zijn gratis voor de nieuwsbriefleden van MizFlurry. Je moet ze alleen wel zelf printen. Gebruik bij het afrekenen de code die je in de welkomstmail hebt ontvangen.
Via dit formulier kun je je inschrijven:

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:
* verplicht veld

Bekijk ook mijn overzichtspagina kerst.

Volg mij op FacebookInstagram en/of PinterestAls je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!

9 cadeau labels Kerst. Gratis te downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint