Vergeet jij ook altijd naamstickers of -labels te kopen als je cadeautjes moet inpakken voor Kerst? Of vind je het stiekem eigenlijk onzin om hier geld aan uit te geven? Dan heb ik hier iets leuks voor je: 9 leuke cadeau labels, waarmee je kunt laten zien welk kerstcadeau voor wie is. Van de drie kerstboompjes die ik heb ontworpen heb ik ook nog losse printables gemaakt. Handig om snel je huis extra te versieren (print hem als poster) of als last-minute (digitale) kerstkaart!


Kerst cadeaulabels – gratis printable

Deze printable met kerst cadeau labels heeft verder geen uitleg nodig toch? Staat super leuk als je gewoon van dat bruine pakpapier gebruikt (al dan niet met bindtouw). Lekker basic. Veel plezier met inpakken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg gratis 3 kerstposters cadeau

3 kerstposters - ook leuk als kerstkaart
Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg een 100%-kortingscode voor geselecteerde producten in mijn webshop. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma.
Deze 3 kerstposters zijn gratis voor de nieuwsbriefleden van MizFlurry. Je moet ze alleen wel zelf printen. Gebruik bij het afrekenen de code die je in de welkomstmail hebt ontvangen.
Onderaan deze pagina kun je je gratis inschrijven voor de nieuwsbrief.


Bewaar op Pinterest

9 cadeau labels Kerst. Gratis te downloaden.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: