18 december 2017

Cadeau labels Kerst - 9 leuke kaartjes

Vergeet jij ook altijd naamstickers of -labels te kopen als je cadeautjes moet inpakken voor Kerst? Of vind je het stiekem eigenlijk onzin om hier geld aan uit te geven? Dan heb ik hier iets leuks voor je: 9 leuke cadeau labels, waarmee je kunt laten zien welk kerstcadeau voor wie is. Van de drie kerstboompjes die ik heb ontworpen heb ik ook nog losse printables gemaakt. Handig om snel je huis extra te versieren (print hem als poster) of als last-minute (digitale) kerstkaart!Kerst cadeaulabels - gratis printable

Deze printable met kerst cadeau labels heeft verder geen uitleg nodig toch? Staat super leuk als je gewoon van dat bruine pakpapier gebruikt (al dan niet met bindtouw). Lekker basic. Veel plezier met inpakken! 
Nieuwsbrief Freebies

3 kerstposters - ook leuk als kerstkaartAls je lid bent van mijn nieuwsbrief, heb je een link ontvangen naar mijn speciale freebies pagina. Hier kun je onder andere drie kerstboomposters in hoge kwaliteit downloaden. 

Nog geen lid? Schrijf je dan snel in! Dan ontvang je ook aan het begin van iedere maand een activiteitenkalender met creatieve ideeën.

* verplicht veld
Soort nieuwsbrief

NB De link naar de freebies pagina zit in de welkomstmail die je ontvangt na inschrijving. Het kan zijn dat deze terecht komt in je spam-folder, dus controleer die even. Ontvang je helemaal niets? Dan hoor ik het graag (fleur@mizflurry.nl)!

Bekijk ook mijn overzichtspagina kerst.

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht ;-) Alvast bedankt!

9 cadeau labels Kerst. Gratis te downloaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

SintSint