Welkom bij het allerlaatste Blogfeestje. Het komt misschien een beetje als donderslag bij heldere hemel, maar verderop kun je lezen waarom we gaan stoppen. We hebben nog wel negen keer kerstige inspiratie voor je en we willen afsluiten met een knal. Voeg daarom je top 3 blogberichten uit 2017 toe!

Allerlaatste Blogfeestje 🙁

Het eerste Blogfeestje hebben we gehouden op 16 juli 2016, bijna anderhalf geleden, en dat was direct een groot succes; er werden meer dan 100 links toegevoegd! Sindsdien heeft het Blogfeestje meerdere vormen aangenomen van wekelijkse feestjes met vier gastvrouwen, themafeestjes in de herfst-, sinterklaas- en kerstperiode, een variant met om de week een andere host tot uiteindelijk weer feestjes met alle hosts plus een co-host. Tijdens alle feestjes samen zijn er duizenden links toegevoegd en heb ik veel leuke blogs ontdekt en nieuwe blogvriendinnen gemaakt. Ik vond het altijd leuk om de toegevoegde links te bekijken mijn favorieten te selecteren, maar stiekem ging er ook best wel veel tijd in het maken van de feestjes zitten. Mijn doel van het opzetten van de Blogfeestjes was het fenomeen link parties in Nederland wat meer op de kaart te zetten. En dat is denk ik gelukt. Maar de laatste tijd voelde het Blogfeestje steeds meer als een moetje. Het is tijd om dit project af te sluiten en met nieuwe dingen aan de slag te gaan. Maar we willen nog één keer afsluiten met een Best of-feestje. Met Nicole en Janske, en wegens omstandigheden zonder Esmeralda. Dames bedankt voor de fijne samenwerking!

 

Favorieten Kerstblogfeestje


Niet aangekondigd in het Kerstblogfeestje, maar als verrassing heeft Nicole ook drie favorieten gekozen. Dat betekent maar liefst 9x kerstige inspiratie voor je. Kijk snel verder!

Nicole heeft drie heerlijke recepten van Burn Out Mama, Annekoen Digitaal en Cookies and Carrot Sticks uit de favorieten van het Kerstblogfeestje gekozen: 

Feestelijke taartjes.. makkelijk om uit te delen!

Kerst Tompouce

Sneeuwballen

Volg Nicole via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Janske ging voor twee blogposts met een kerstige strijkkralenknutsel, namelijk die van Nobody Else en Thuisleven. Daarnaast heeft ze gekozen voor een artikel over de fotoshoot voor de kerstkaart van Marstyle.

DIY Cadeaukaartjes strijkkralen voor kerst #17

DIY- Kersthangers van strijkkralen

De kerstfotoshoot is weer geslaagd!

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

En ik koos drie creatieve DIY’s uit. De kerstboom van vilt door Nobody Else en kerstballen van wol door ElsarBlog kun je ergens ophangen. De leuke Bento traktaties van Annekoen Digitaal zijn perfecte kerstdinerhapjes voor kinderen. 

Tutorial: Kerstboom vilt ★

Zelf kerstballen maken van wol -Kerstmis-

3 ideetjes voor school kerstdiner met gratis Kerst Bento printable !

Volg mij via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Best of 2017 blogs

Omdat dit allerlaatste blogfeestje ook gelijk aan het einde van 2017 zit, leek het ons leuk om jullie te vragen om je best gelezen blogs uit 2017 te spammen. Dus duik even in je statistieken en deel ze me ons! Dit zijn die van ons:

Top 3 Janske

De top 3 van beste artikelen van Janske:
Alle Black Friday kortingscodes van 2017!
10 x handige schoonmaaktips voor drukke mama’s
DIY #8 – Hippe dieren traktaties (Crea-hop+winactie!)

Top 3 Nicole

De Best of 2017-artikelen van Nicole zijn:
Hallo mama babydoos van de Jumbo
Borstvoeding – waarom ik het graag wil geven maar niet ga doen
Wat nou als je wél gebeld wordt over de hielprik?

Top 3 Fleur

Dit zijn mijn best gelezen artikelen die in 2017 online kwamen:
De Batbanaan; een gezonde Batman traktatie
Een tijdcapsule maken – Crea-Cross 6
Sinterklaasknutsel Piet Mondriaan (Crea-hop Sinterklaas 2017)

Best of 2017 Blogfeestje


Bewaar op Pinterest:

Negen keer inspiratie voor de kerst van Nederlandstalige bloggers. Van leuke kerstboom DIY's, lekkere recepten voor het kerstdiner (op school) tot inspiratie voor de fotoshoot voor de kerstkaart.

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: