Mijn oudste zoon vindt het geweldig om samen te zwemmen, maar ik vind het toch altijd wel een dingetje om in bikini of badpak (voor vreemden) te verschijnen. Na drie zwangerschappen heb ik niet al te veel te klagen, maar het is toch minder dan eerst. Daarom was ik geïnteresseerd in de nieuwe bodylift badpakkenlijn van arena, toen ik een uitnodiging kreeg om deze te testen tijdens een sportief evenement. Er was echter een probleempje; dit testen zou plaatsvinden bij David Lloyd in Edegem, bij Antwerpen, en daar zag ik mezelf niet verschijnen om 09:30 uur ’s ochtends. Maar mijn oudste zus woont in Antwerpen en was hiervoor wel te strikken. Zij is bij het evenement aanwezig geweest en vertelt je in deze blogpost waarom de badpakken uit deze nieuwe lijn ideaal zijn voor moeders. Zo kun je toch gezellig mooie herinneringen maken in het zwembad.

Gastblog door Sylvie:

arena

arena is een sportmerk dat sinds 1973 bestaat, opgericht door Horst Dassler, zoon van Adi Dassler (oprichter van jaja, Adidas – zijn broer Rudolf (oom van Horst) heeft Puma opgericht maar da’s weer een ander verhaal). Afijn, sportmerken zitten in de familie zullen we maar zeggen en het is belangrijk voor arena om in de behoefte van zowel zwemmers als topatleten te voorzien. arena ging als eerste een sponsorship aan met een vrouw, Shane Gould, in 1974!

Vandaag de dag gaat het arena nog altijd om Innovation, Evolution, Authenticity en Passion en Olympisch en wereldkampioene Therese Alshammar is hun ambassadrice.

 

Bodylift badpakkenlijn

Voor de presentatie van de nieuwe badpakkenlijn van arena, kwam Therese naar David Lloyd in Edegem om haar passie voor zwemmen en de badpakken aan ons te tonen. In de ontvangstruimte waren alle badpakken (en duikbrillen en een snorkel) tentoongesteld; er zijn veel prints en cuts – hoger opgesneden of juist niet. Ook zijn er verschillende rug- en bh-uitvoeringen – afhankelijk van de steun die je nodig hebt.

We kregen allemaal een badpak om uit te proberen in het water. Het mijne is donkerblauw met paarse accenten. Het is een redelijk degelijke uitvoering, wat het vooral erg geschikt maakt om mee te zwemmen. Je kunt er ook gerust mee achter je kinders aan rennen of van de glijbaan zonder dat je bang hoeft te zijn dat je ineens een boob flasht ofzo. Het grootste voordeel vond ik de stof – het zit strak maar zeker niet te, terwijl het badpak mooi aansluitend zit. En het droogt snel, wat ik heel fijn vind, zeker bij een badpak. De ingebouwde bh is zeker een voordeel, ik heb daar graag wat extra stof. Minpuntje: het etiket jeukte al vanaf het begin, maar dat is er zo uitgeknipt. De anderen vonden het badpak ook fijn zitten, merkte ik aan de reacties. De maten klopten goed, true to size dus.

Als de tijd van bakken en braden in een minibikini voorbij is (of tijdelijk on hold, ik zeg bejaarden in bikini!) is dit de perfecte keus. Je kunt er zeker goed mee voor de dag aan het zwembad maar kunt er ook mee uit de voeten in het water.

Sylvie, bedankt voor het testen en deze review! Wil je weten hoe ze de ochtend van de presentatie heeft overleefd ervaren? Lees dan haar (supergrappige) verslag.


Bewaar op Pinterest

Wil je mooie herinneringen met je kinderen maken in het zwembad, maar kan je lichaam wel een lift gebruiken? Dan zijn deze sculpterende badpakken een uitkomst!

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: