Vieren jullie dit weekend Sinterklaas of wachten jullie tot 5 december zelf? Wij doen het dit weekend. Ik vind de Sinterklaastijd dit jaar erg kort, maar dat komt vast omdat we vorig weekend naar Disneyland Parijs zijn geweest en we pakjesavond al een paar dagen eerder vieren. Desalniettemin ben ik toch in een gezellige Sinterklaasstemming, mede dankzij het Sinterklaas blogfeestje van de afgelopen weken. In deze post maken we de zes favorieten van Janske en mij bekend en starten we met het Kerst blogfeestje. Kijk je mee?

Uitslag Sinterklaas blogfeestje

Het was weer een leuk feestje; het Sinterklaas blogfeestje 2017. Er werden 62 Sinterklaaslinks toegevoegd, dat alleen al is een hele goede reden om het bericht op Pinterest te pinnen, of niet? Gelukkig mochten Janske en ik dit keer ieder drie favorieten uitkiezen, dat maakte het iets minder lastig. Hier zijn ze:

Favorieten Janske

Voor ieder kind Pakjesavond …? (Goedzak)

De eerste favoriet van Janske is dit bericht van Thuisleven, over de goedzak van Albert Heijn. Dit is een heel mooi initiatief waarbij je (nog mooi) speelgoed kunt doneren zodat kinderen die anders geen pakjesavond kunnen vieren, toch blij gemaakt worden. De inleverdatum voor dit jaar is inmiddels verstreken, maar dit is wel iets om voor volgend jaar in de gaten te houden!

Sinterklaaskrans DIY

Als tweede favoriet koos Janske voor deze Sinterklaas DIY van Nicole; hoe je zelf een Sinterklaaskrans maakt. Hij is vrij makkelijk te maken als je een lijmpistool hebt, maar natuurlijk een erg leuke eyecatcher om je huis mee te versieren gedurende de Sinterklaastijd!

Gratis Sinterklaas traktatie printable

Tot slot ging Janske voor deze grappige printable van Annekoen Digitaal, die je kunt gebruiken voor een Sinterklaas traktatie. Super handig als je kind jarig is tijdens de Sinterklaasperiode, maar natuurlijk ook leuk om mee naar huis te geven als je Sinterklaasfeestje hebt gegeven.

Volg Janske via:
Blog | Facebook | Bloglovin’ | Twitter | Pinterest | Instagram

Favorieten Fleur

DIY Sint & Piet gezichten

Ik koos onder andere voor deze vrolijke knutsel met Sint en Piet gezichten van Mama Kletst. Leuk om te maken met kinderen en ik vind dit soort knutselwerkjes met gekleurd papier altijd heel leuk, omdat je snel een mooi resultaat krijgt.

Innocent mutsje haken: Sinterklaas mijter

Als tweede ga ik voor dit haakpatroontje van een mijter van Sophietjes. Er zijn al vaker haakpatroontjes van de Goedgemutste Breicampagne voorbijkomen bij de favorieten, maar deze vond ik weer zo leuk 🙂

DIY Sinterklaas theelichtjes

Als laatste koos ik voor deze gave DIY van Elsarblog. Zij maakte Sinterklaas theelichtjes als onderdeel van de Crea-hop. Ik vind ze heel sfeervol geworden en met de gratis printable en een lijmpistool kun je ze zo namaken!

Volg mij via:
Blog | Facebook | Twitter | Pinterest | Instagram

NB wegens omstandigheden heeft Esmeralda geen favoriet kunnen kiezen.

Dan is het nu tijd voor weer een nieuw thema blogfeestje, namelijk het Kerst blogfeestje! Ik heb ook een overzichtspagina Kerst gemaakt, waar je mijn beste kerstblogs overzichtelijk bij elkaar kunt vinden. En heb je mijn activiteiten adventskalender 2017 al gezien? In het blogfeestje van Janske kun je haar beste kerstberichten bekijken.

Dan is het nu tijd voor het Kerst blogfeestje:

Blogfeestje Kerst

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: