17 januari 2013

Gehaakte winterslinger met hartjes, sterren, kerstbomen en sneeuwvlokken

Hier is ie dan eindelijk: de kerstslinger winterslinger.
Uiteindelijk heb ik de hulstblaadjes weggelaten. Dan zou er twee keer groen inzitten en dat vond ik toch niet zo mooi. Ook vond ik het lastig om een patroon voor de hulstblaadjes in dezelfde 'granny'-stijl (met van die gaten) te bedenken. Dus het is een slinger geworden met vier kerstbomen, vier sneeuwvlokken, vier hartjes en vier sterren.

Ik heb alle haakwerkjes aan elkaar gehaakt met een lange sliert van lossen. Steeds twintig lossen ertussen en dan het haakwerkje vast maken met een vaste. Bij de hartjes heb ik twee vasten gebruikt, met vijf lossen ertussen. Dat zou je bij de sterren en de sneeuwvlokken ook nog kunnen doen, zodat ze altijd 'plat' hangen.


Bewaar op Pinterest voor later:


Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot de freebies pagina

mizflurry freebies kinderen creatief

Als lid van de MizFlurry nieuwsbrief krijg je toegang tot mijn freebies pagina. Hier staan nog meer gratis downloads, exclusief toegankelijk voor leden. Bijvoorbeeld een handige Feestdagen planner; 11 handige formulieren die je helpen de feestdagen-stress onder controle te krijgen, de 12 maandkalenders met (creatieve) activiteiten, 14 speelrecepten, 3 kerstposters en een pietendiploma. 

Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief:

* verplicht veld


1 opmerking: