Afgelopen zaterdag is Mack 3 jaar geworden. Het thema voor z’n feestje was Diesel 10. Hij houdt namelijk nog steeds heel veel van Thomas, maar ik vond het niet leuk om twee jaar achter elkaar hetzelfde thema te doen en hij speelt heel veel met Diesel 10 🙂 Dit was de uitnodiging:

De dag voor z’n verjaardag werd zijn verjaardag gevierd op de voorschool en mocht hij uitdelen. Daar mocht ik ook bij zijn en mijn moeder heeft foto’s gemaakt:

Mack kreeg een puzzel van Thomas, waar hij natuurlijk erg blij mee was.

Hij deelde doosjes met rozijntjes uit en een uitdeelboekje of stickervel van Jip en Janneke.


feestplanner_kind_voorbeeldWil je een onvergetelijk kinderverjaardag organiseren? Met de Printbare Kinderfeest Planner wordt het plannen en organiseren een eitje! Deze uitgebreide 51 pagina’s tellende planner begeleidt je stap voor stap. Bereid je voor op een succesvol feestje! Plan je onvergetelijke kinderfeestje.


Ook had ik een t-shirt voor hem gemaakt met behulp van strijkpapier, maar dat wilde hij helaas niet aan:S

Voor zijn verjaardag kreeg hij van ons een fiets.

Qua versieringen heb ik het dit jaar wat rustiger aan gedaan. Geen sweet table, maar wel een zelfgemaakte Diesel10-slinger, kant-en-klare witte en gouden slinger en witte, gouden en zilveren ballonnen. De taarten had ik besteld bij de Hema:

Mack was heel blij met de Play Doh vuilniswagen die hij van Ewan kreeg:

De visite kwam verspreid over de hele middag en een groepje tijdens het eten. Dat was fijn, want zo hadden we wat meer tijd om met iedereen te praten. Alhoewel Mack net voor het eten uitgeteld was:

Je kunt op de achtergrond zien dat hij veel leuke cadeaus heeft gekregen:)

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: