Een paar weken geleden kreeg ik een uitnodiging om voor mijn blog de Huishoudbeurs te bezoeken, samen met nog iemand anders. Dat leek me erg leuk, want ik wil daar eigenlijk al een paar jaar naar toe, maar het was er nooit van gekomen. Op het moment dat ik de mail binnenkreeg was ik bij mijn moeder, dus ik was er ook gauw uit met wie ik zou gaan.

Vandaag was het dan zo ver; mijn kinderen konden lekker bij papa en andere oma blijven, zodat mijn moeder en ik een gezellig dagje over de beurs konden struinen. Het staan in de bus én in de trein was een voorbode voor de drukte voor de rest van de dag, maar de ritjes waren niet zo lang, dus dat scheelde. Toen we in de trein zaten, zagen we dat er voor de RAI een enorme file stond, dus we waren wel blij dat we de trein genomen hadden. Vervolgens was het meelopen met de grote meute en werden we heel gastvrij ontvangen in de perskamer.

Bij de Huishoudbeurs hoort ook de Negen maanden beurs en daar hebben we veel tijd doorgebracht, erg geschikt voor mij natuurlijk als zwangere;)
Ik wilde erg graag een proefritje maken op de Babboe Curve bakfiets, omdat ik die waarschijnlijk wil kopen en dit was natuurlijk een mooie gelegenheid. Ik wil graag een bakfiets met drie wielen en de Curve vind ik er erg mooi uitzien, veel eleganter dan de Big bijvoorbeeld. Voor de zekerheid heb ik ook nog een stukje op de City (een tweewieler) gefietst, maar daar was het parcours eigenlijk niet zo geschikt voor, dus ik viel er steeds bijna vanaf. Een tweewieler is ook minder geschikt voor meer dan twee kinderen en bij een driewieler kun je lekker op het zadel blijven zitten, dus ik denk dat het de Curve wordt.

Toen we langs de Difrax-stand liepen zag ik de Difrax Btob-kolf en deze nieuwe kolf trok mijn aandacht. Deze kolf is handsfree te gebruiken en heel stil. Nu heb ik al een Medela-kolf en Mack weigerde uit een flesje te drinken, omdat ik eigenlijk altijd bij hem was (en dat was eigenlijk wel zo fijn en makkelijk), dus ik ben bang dat ik niet heel veel reden heb om deze kolf te kopen voor de volgende baby. Maar wil je op je werk gaan kolven dan lijkt deze kolf mij ideaal.
Ik heb ook nog even de Mijn verloskundige app gedownload. Deze app geeft informatie over je eigen verloskundige (voor mijn verloskundige is dat op dit moment alleen het adres, maar ik kan me voorstellen dat daar in de toekomst meer informatie bij komt), iedere week informatie over je zwangerschap, wat zwangerschap gerelateerd leesvoer en iedere week nieuwe winacties.
Toen was het tijd voor een lekker broodje.

Er was ook een stand van draagdoek.nl. Voor Macks geboorte heb ik hier een tricot draagdoek gekocht, maar inmiddels hebben ze hele coole denim doeken. Ik vond het alleen moeilijk kiezen, weer een lange doek, een rinsling of de mei-tai? Dus het was erg fijn dat ik ze op de beurs tegenkwam, want nu kon ik mijn situatie bespreken met één van de verkoopsters van draagdoek.nl. Toen werd al vrij snel duidelijk dat de mei-tai voor mij de beste keuze is.
Daarna hebben we de Foods & Drinks hal bezocht. Hier waren, net zoals op de hele beurs natuurlijk, leuke aanbiedingen te koop, maar ik heb me ingehouden en alleen een Milka-tasje met vijf Milka-producten voor mijn mannen gekocht:)

Natuurlijk moest ik ook even langs de Nintendo-stand in de Family Fun hal. Wij zijn hier thuis grote Nintendo-fans en door een spelletje Wii U fit te spelen, heb ik een leuke Mario-pen verdiend, voor Ewan.
We hebben niet alle hallen helemaal doorlopen, want de beurs was erg groot en het was erg druk, maar het was goed zo. We hebben een gezellig dagje uit gehad en we zijn niet gestruikeld over een trolley 😉 En op de terugweg konden we lekker zitten in de trein.
Tot slot nog een filmpje van de Huishoudbeurs in 1967:


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: