5 maart 2014

Styling the Bump - 12 weken

Vandaag ben ik 12 weken zwanger! Mijn energie is nog niet terug, maar ik ben gelukkig al wel minder misselijk. Het lijkt me heel erg leuk om gedurende mijn zwangerschap over mijn zwangerschapsoutfits te bloggen en omdat ik zwanger ben van nummer drie, kan ik nu al beginnen met een klein buikje. Yes! Op deze manier ben ik ook zeker van regelmatige buikfoto's, wat er bij mijn eerste twee vrijwel niet van kwam, oeps. Dit had ik vandaag aan

Tip positiekleding

Ik wil bij iedere 'Styling the Bump'-post ook een tip geven over je kleding tijdens je zwangerschap. Want je hoeft niet maandenlang in Miss Etamprintjes te lopen (ik vind die verschrikkelijk, sorry als ik nu iemand beledigd heb, maar het is in ieder geval niets voor mij). Probeer zoveel mogelijk vast te houden aan je eigen stijl. Dat begint met te kijken in je kast naar welke items je (voorlopig) nog kunt blijven dragen. Jurken zijn heel fijn en kunnen vaak nog een hele tijd meerekken met een groeiende buik. Deze jurk komt van de H&M en is een maat S, maar ik kan hem voorlopig nog aan, terwijl al mijn spijkerbroeken al weken te strak zitten. Verder draag ik een leren jas van New Look, zwarte panty's en mijn zwarte All Stars. Ik draag normaal al niet zo vaak hakken, maar als ik zwanger ben ga ik helemaal voor plat (tenzij ik een feestje heb).

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

8 opmerkingen:

 1. Kom maar op met die buikfoto's en outfits! Staat je goed. Ik vond het zo moeilijk om me fatsoenlijk aan te kleden toen ik zwanger was.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ik heb het gevarieerd met eigen kleding en wat zwangerschap kleding. Met de broeken was ik in ieder geval wel erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja er is ook niks mis met zwangerschapskleding hoor, de broeken draag ik ook al. Maar er is meer keus met gewone kleding, ook op goedkoper gebied ;)

   Verwijderen
 3. Proficiat met de zwangerschap!! Hopelijk heb je vlug alle energie terug!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ik hoop het ook. Eerst dit weekend lekker van het weer genieten!

   Verwijderen

SintSint