Vandaag ben ik 12 weken zwanger! Mijn energie is nog niet terug, maar ik ben gelukkig al wel minder misselijk. Het lijkt me heel erg leuk om gedurende mijn zwangerschap over mijn zwangerschapsoutfits te bloggen en omdat ik zwanger ben van nummer drie, kan ik nu al beginnen met een klein buikje. Yes! Op deze manier ben ik ook zeker van regelmatige buikfoto’s, wat er bij mijn eerste twee vrijwel niet van kwam, oeps.


Dit had ik vandaag aan


Tip positiekleding

Ik wil bij iedere ‘Styling the Bump’-post ook een tip geven over je kleding tijdens je zwangerschap. Want je hoeft niet maandenlang in Miss Etamprintjes te lopen (ik vind die verschrikkelijk, sorry als ik nu iemand beledigd heb, maar het is in ieder geval niets voor mij). Probeer zoveel mogelijk vast te houden aan je eigen stijl. Dat begint met te kijken in je kast naar welke items je (voorlopig) nog kunt blijven dragen. Jurken zijn heel fijn en kunnen vaak nog een hele tijd meerekken met een groeiende buik. Deze jurk komt van de H&M en is een maat S, maar ik kan hem voorlopig nog aan, terwijl al mijn spijkerbroeken al weken te strak zitten. Verder draag ik een leren jas van New Look, zwarte panty’s en mijn zwarte All Stars. Ik draag normaal al niet zo vaak hakken, maar als ik zwanger ben ga ik helemaal voor plat (tenzij ik een feestje heb).

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: