Daar ben ik weer met m’n tweede Styling the Bump.


Vandaag ben ik 13 weken zwanger en dit had ik aan:

Grote truien

Om nog even verder te gaan op ‘gewone’ kleren die je tot lang in de zwangerschap kunt dragen; grote truien. Ik zag er veel bij de H&M en daar komt deze blauwe trui ook vandaan. Op dit moment is de trui nog erg buikverhullend, maar hij zit heerlijk en kan waarschijnlijk nog een paar zwangere maanden mee. Nu gecombineerd met een witte broek en ik kon lekker zonder jas naar buiten. Als we wat verder in de lente zijn, kan hij ook nog gedragen met een legging en mocht ik hem in de zomer nog passen lijkt het me een heerlijke trui voor koudere avonden.

Op Instagram deel ik nog meer zwangerschapsoutfits. Mijn gebruikersnaam is daar ook MizFlurry.

 


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: