Gisteren ben ik bij de verloskundige geweest en heb ik het hartje weer horen kloppen:D Vandaag dus 14 weken zwanger en ik ging voor rockabilly stijl:
.

Blousejes, vestjes, blazers en jasjes

De derde tip die ik heb, om zo lang mogelijk ‘gewone’ kleding te blijven dragen én makkelijk je eigen stijl te houden, gaat over blousejes, vestjes, blazers en jasjes. Blijf ze gewoon dragen, maar doe ze niet meer dicht. Draag er een lang (positie)hemd of -t-shirt onder. Op deze manier kun je bijvoorbeeld Adidasvestjes, je favoriete geruite overhemd, nette blazers of een leren jas nog maanden blijven dragen en voelt het nog helemaal als je eigen stijl.

Op zich is deze tip natuurlijk vrij voor de hand liggend, maar tijdens mijn eerste zwangerschap droeg ik vanaf een paar maanden alleen maar positiekleding. Soms (zeker als je zwanger bent;) vergeet je gewoon aan logische dingen te denken.
Op Instagram deel ik nog meer zwangerschapsoutfits. Mijn gebruikersnaam is daar ook MizFlurry.

 

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: