Gisteren was ik alweer 15 weken zwanger, dat gaat toch best wel snel 🙂 Inmiddels is de 20-weken echo gepland, dus op 1 mei weten we of het een jongetje of een meisje is:D Gisteren had ik eigenlijk niet zoveel puf voor de foto, maar ik vond het ook zonde om nu al een keer te missen én ik had juist ’s ochtends mijn hele kast uitgespit op zoek naar een ‘gewone’ broek die ik nog pas, dus ik heb ’s avonds laat m’n make-up en haar nog even bijgewerkt en de foto gemaakt.


Dit was mijn outfit:

Met mijn glimlach ging het inmiddels niet zo goed meer haha. En mijn broek, waar ik het deze week over wil hebben, staat er ook maar een klein stukje op, maar het statief kon niet verder naar achteren.. Volgende week vraag ik weer of mijn moeder overdag de foto wil maken, dat gaat een stuk beter:D

 

Broeken tijdens je zwangerschap

Broeken dus. Die zijn eigenlijk het lastigst als je zwanger bent, want de rest rekt vaak wat meer mee. De opties:
– Gewone broeken. Op een gegeven moment moet die knoop wel open, anders zit het te straks, maar voor de rest gaat het eigenlijk nog prima. Je kunt zo’n speciale band over je broek dragen, dan valt het niet zo op, maar die banden zijn niet mijn ding. Ik gebruik een haarelastiek (om de knoop, door het knoopsgat en weer om de knoop):

Kun je de broeken nog net iets langer dragen. En met een riem erover zie je er bijna niets meer van, mocht je shirt niet lang genoeg zijn.
– Gewone broeken, maar dan één of twee maten groter. Meer keus en vaak goedkoper. De eerste paar maanden (of jaren;) na je zwangerschap kun je ze ook nog aan. Ga voor een heupbroek en naar een winkel. Op dit moment moet je echt even passen, online shoppen is dit niet handig.
– Positiebroeken. Op een gegeven moment ben je echt wel toe aan een positiebroek.
Ze zitten heerlijk en lekker warm. Voor de zomer dus minder geschikt en dan moet je ook nog die grote elastieke band wegwerken, want die is geen gezicht, maar zie je vaak wel onder één hemd of t-shirt.
Leuke positie (spijker)broeken zijn vaak helaas wel wat duurder (voor de korte tijd dat je ze draagt). Probeer er twee in de uitverkoop te scoren of leen ze van een vriendin.
– DIY positiebroeken. Ik ben helaas niet zo handig én ik heb geen naaimachine, maar je kunt natuurlijk ook een oude (spijker)broek vermaken tot een positiebroek. Even zoeken op Pinterest of via Google. Deze manier vind ik heel cool.
En je kunt natuurlijk altijd nog de trainingsbroek van je man/vriend pikken om lekker in te chillen;)

Wat voor broeken droeg jij het liefst tijdens je zwangerschap?

Activiteiten voor kinderen en zelfzorg voor moeders

MizFlurry's Maandelijkse InspiratieKit - Vandaag leuke doen doen en herinneringen maken voor later.Ben je op zoek naar manieren om meer plezier te maken met je kind(eren) en tegelijkertijd ook goed voor jezelf te zorgen? Dan is mijn InspiratieKit handig voor jou! Lees er hier alles over: MizFlurry’s Maandelijkse InspiratieKit.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: