4 maart 2014

Mack 3 jaar - Diesel 10 feestje!

Afgelopen zaterdag is Mack 3 jaar geworden. Het thema voor z'n feestje was Diesel 10. Hij houdt namelijk nog steeds heel veel van Thomas, maar ik vond het niet leuk om twee jaar achter elkaar hetzelfde thema te doen en hij speelt heel veel met Diesel 10 :) Dit was de uitnodiging:De dag voor z'n verjaardag werd zijn verjaardag gevierd op de voorschool en mocht hij uitdelen. Daar mocht ik ook bij zijn en mijn moeder heeft foto's gemaakt:

Mack kreeg een puzzel van Thomas, waar hij natuurlijk erg blij mee was.

Hij deelde doosjes met rozijntjes uit en een uitdeelboekje of stickervel van Jip en Janneke.


Ook had ik een t-shirt voor hem gemaakt met behulp van strijkpapier, maar dat wilde hij helaas niet aan:S


Voor zijn verjaardag kreeg hij van ons een fiets.

Qua versieringen heb ik het dit jaar wat rustiger aan gedaan. Geen sweet table, maar wel een zelfgemaakte Diesel10-slinger, kant-en-klare witte en gouden slinger en witte, gouden en zilveren ballonnen. De taarten had ik besteld bij de Hema:


Mack was heel blij met de Play Doh vuilniswagen die hij van Ewan kreeg:


De visite kwam verspreid over de hele middag en een groepje tijdens het eten. Dat was fijn, want zo hadden we wat meer tijd om met iedereen te praten. Alhoewel Mack net voor het eten uitgeteld was:


Je kunt op de achtergrond zien dat hij veel leuke cadeaus heeft gekregen:)

Volg mij op Facebook en Bloglovin'

6 opmerkingen:

 1. Ik kom net voor het eerst op je blog, ziet er leuk uit! Ik volg je op bloglovin', volg je terug?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hip hip hip hoera voor Mack! Dat heb je weer mooi georganiseerd: zo'n mooie versiering en taarten. Jammer dat hij het t-shirt niet aan wil, misschien binnenkort wel.
  Kan je laten weten of die vuilniskar van play doh leuk is? Ik heb die ook al zien staan in de winkel en aangezien mijn zoontje gek is op vuilniswagens, sprak die me wel aan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De vuilniswagen is leuk; je doet bovenin klei en als je dan gaat rijden, werpt hij allerlei vormen afval uit. Mijn jongens zijn niet eens gek op vuilniswagens, maar vonden het wel heel leuk:)

   Verwijderen

SintSint