Ik heb weer een leuk nieuw product aan de webshop toegevoegd: jungle dieren posters. Deze set van 7 dierenposters met safari/jungle thema zijn perfect ter decoratie van een avontuurlijk kinderfeestje. Daarnaast zijn ze ook leuk om een baby- of kinderkamer mee op te vrolijken. Lees verder en ontdek meer over deze schattige dierenposters.

jungle dieren posters - set van 7

Jungle dieren posters

Deze set van 7 dierenposters met als thema jungle/safari nemen je mee op reis door de wilde natuur, gewoon in je eigen huis. De posters bevatten schattige illustraties in levendig kleuren van een:

  • Leeuw
  • Olifant
  • Giraffe
  • Neushoorn
  • Zebra
  • Jachtluipaard
  • Nijlpaard

jungle dieren posters preview in lijst

Digitale bestanden jungle dieren posters

Je ontvangt de posters als digitaal bestand. Dit betekent dat je direct na aankoop toegang krijgt tot de downloadlink. Geen wachttijden of verzendkosten. Je kunt de posters eenvoudig downloaden in PDF-formaat of als losse JPG-bestanden. Daarna kun je ze  zelf printen of laten afdrukken. De kwaliteit is uitstekend, zelfs op A3-formaat. Zo kun je de pracht van de dierenposters tot leven brengen in het formaat dat het beste past bij jouw behoeften. Je ontvangt dus géén fysieke posters.

jungle dieren posters printbare bestanden

Leuk voor kinderfeestjes of kinderkamers

Deze dierenposters zijn niet alleen perfect ter decoratie voor kinderfeestjes met een safari- of junglethema, maar ook ideaal om een baby- of kinderkamer te transformeren tot een speelse en avontuurlijke ruimte. Hang ze op aan de muur, bijvoorbeeld in een mooi lijstje, of gebruik ze als onderdeel van een collage. Of gebruik ze op een andere creatieve manier; maak bijvoorbeeld een safari t-shirt door de poster op transferpapier te printen en strijk hem op een t-shirt. Of plaats de uitgeprinte afbeeldingen door het huis of tuin heen en laat de kinderen op (foto)safari gaan. Als je het bestand eenmaal hebt, kun je de plaatjes zo vaak uitprinten als je wilt.

Ontdek de magie

Klaar om de magie van de safari te ervaren? Bezoek mijn webshop en ontdek deze betoverende dierenposters. Met slechts een paar klikken kun je de digitale bestanden downloaden en meteen aan de slag gaan. Maak van jouw feestje of kinderkamer een betoverende plek vol avontuur en verwondering.

Bezoek de webshop en download jouw set van deze zeven prachtige jungle dieren posters vandaag nog.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: