17 mei 2014

Styling the Bump - 22 weken

Gisteren was ik 22 weken en 2 dagen zwanger, één jaar getrouwd en droeg ik dit:Buikfoto'sLievelingsrok

Ik ben zo blij dat ik deze rok nu heb. Vanaf het begin van m'n zwangerschap wilde ik graag een lange, zwart/wit gestreepte rok. Dit exemplaar zag ik donderdag bij de H&M hangen, gewone kleding. Het is een maat M, maar het elastiek zit nog helemaal niet strak. Als het wel strak gaat zitten onder mijn buik dan kan ik de rok ook nog een tijd boven mijn buik dragen, want daar zit ie nog een stuk losser. Mijn shirt is trouwens ook van de H&M, dit is wel een positieshirt en volgens mij al een paar keer voorbijgekomen tijdens Styling the Bump. Met een wit en een zwart positieshirt kun je volgens mij sowieso niet de mist in gaan. Nou dat was het weer voor deze week, ik wens jullie een hele mooie week toe en lekker genieten van het mooie weer!

Volg mij op FacebookInstagramPinterestGoogle+YouTube en/of Bloglovin'

5 opmerkingen:

 1. Leuk!! Ik heb nog een lange rok van toen ik zwanger was van Sam. Ga hem weer eens opzoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die rokken zijn ook heel fijn met warm weer :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik kwam laatst een app tegen waar je dit soort foto's ook mooi in kunt bewaren. Je maakt als het ware een gedeeld dagboek samen met je partner, oppas of opa en oma. Hij heet koala childcare, zie hier: www.koalachildcare.com. De app is gratis dus leuk om uit te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, we zijn even ver! Ik heb er alleen één meer in mijn buik, hihi! Mooie rok, ik zoek ook nog zo eentje, ideaal voor dit weer!

  BeantwoordenVerwijderen