8 juli 2015

Pinners on the go go

Zoals jullie misschien wel weten heb ik drie zussen; Sylvie, Alice en Denise. Een tijdje geleden opperde mijn oudste zus het idee om een zogenaamde 'populaire pins week te doen' en dan was het de bedoeling om een week lang volgens pins van Pinterest te leven. Dat idee heeft het niet gehaald, maar is veranderd in de geboorte van een nieuwe blog. We besloten pins te testen en te bloggen over onze bevindingen. Een soort mythbusters, maar dan met Pinterstpins; pinbusters dus. Ik maakte een logo en een wordpress-site aan en we zijn begonnen.

Zo hebben Alice en ik bijvoorbeeld twee pins getest met een einde-schooljaarcadeau-idee voor de juf:

Cadeau van Alice


Cadeau van mij

En Denise probeerde een vaderdagpin uit:


Sylvie deed een zomers kapsel:


Daarnaast dagen we elkaar ook uit met foto-uitdagingen: we pinnen een foto en een van de andere zussen moet deze zo goed mogelijk na proberen te maken.


Vaak zien pins er makkelijk uit, maar blijken ze in werkelijkheid moeilijk(er) tot uitvoer te brengen (O houden jullie ook zo van Pinterest fails?'). Of hebben de pins wat aanpassingen nodig om ze in Nederland of België uit te voeren. En soms lukken ze wel gewoon. We hebben al wat meer pins getest dan degene die hierboven staan. Lees mee hoe het ons vergaat op Pinners on the go go.

1 opmerking: