Gisteren verscheen op www.wereldvankinderen.nl een gastblog van mijn hand; ik schreef een DIY voor kinderen om twee leuke kerstboomhangers te knutselen met karton en bindtouw. En laat dat nu precies de adventsactiviteit van vandaag zijn 😉

Het leuke aan deze hangers is dat ze er hip uitzien en echt kerstboomwaardig zijn. De meeste knutselwerkjes van kinderen zijn erg schattig en geweldig omdat ze door jouw nazaat in elkaar zijn gezet, maar mooi is vaak weer een ander verhaal ;P Bij deze hangers is dat niet zo, vind ik. Ook als volwassene zou je een avond of een middag aan de slag kunnen om deze te maken en je kerstboom op een goedkope manier van versiering te voorzien.

 

Pinterest fail

 

Eigenlijk was ik van plan drie hangers met bindtouw te maken, maar één is helemaal mislukt. De kerstbal van bindtouw. Ik maakte een maizenapapje en hoopte dat het bindtouw dat hier in gedoopt was en om een kleine ballon heen gewikkeld eenmaal droog stijf genoeg zou zijn om een bal te blijven. Toen ik de ballon doorprikte zakte het hele zaakje echter in elkaar. Misschien had ik er nog wat lijm bij moeten doen.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw de post Kerstboomhangers op Wereld van Kinderen!

 

Pinterest

Voor meer inspiratie om een leuke kerstboomhanger te knutselen kun je ook een kijkje nemen op mijn Pinterestbord Kerstboomversiering knutselen:

Volg mijn bord Kerstboomversiering knutselen op Pinterest.


Als je dit bericht gaat pinnen, wil je dan onderstaande afbeelding gebruiken? Verticale plaatjes doen het beter in het Pinterest-overzicht 😉 Alvast bedankt!

Voor www.wereldvankinderen.nl schreef ik de DIY Kerstboomhangers knutselen met karton en bindtouw. Een mooie, hippe, goedkope en makkelijke knutsel voor in de kerstboom.


*Als er productlinks in dit bericht zitten, zijn het bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Als je iets koopt via één van deze links dan krijg ik een percentage van de opbrengst. Dit kost jou verder niets.

Volg mij op FacebookInstagramPinterest en/of TikTok voor meer creatieve inspiratie. 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg toegang tot extra gratis printables

mizflurry freebies kinderen creatief

Wat leuk dat je je in wilt schrijven voor mijn nieuwsbrief! Als MizFlurry-nieuwsbrieflid krijg je een kortingscode waarmee je 100% korting krijgt op deze printables in mijn webshop.

Ik zal je rond de eerste van iedere maand een mail sturen om je op de hoogte te brengen van nieuwe blogs en printables. Bij deze mail zit ook iedere maand een kalender met creatieve activiteiten, voor iedere dag van de maand één!


Ja, ik schrijf me in de voor de MizFlurry nieuwbrief: